úterý 19. února 2019

Autocad electrical 2014

Autocad electrical 2014

ULTRACUT FBS II je výkonný kotevní prvek s nejpohodlnější montáží. Přidat do seznamu přání Přidat ke srovnání. Pokud chcete vrtat do velmi tvrdého betonu , budete za určitých okolností. Otvor vyvrtejte tak hluboký, aby se do něj vešly celá hmoždinka i celý šroub.


Autocad electrical 2014

Turbo šroub s plochou hlavou. Rothoblaas SKR, hlava šestihranná, tvrzená ocel, rozměr x 12 zinek bílý. Pro kotvení plastových, dřevěných nebo kovových rámů oken a dveří bez pnutí a přídavné hmoždinky do zdiva, betonu , plných cihel, pórobetonu, tvárnic, . Upevňovací šrouby do betonu pro trvalé i dočasné aplikace – včetně. Detailní informace o jednotlivých . Jsou to v principu samořezné vruty, které se zakousnou do materiálu . Torx 3 Friulsider (ks). Kód produktu, Průměr (mm), Délka (mm), Průměr hlavy (mm), Vrtaný otvor (mm) . Vhodný k upevňování do plných i dutých cihel, betonu , kamene, pórobetonu, dřeva.


Použití: Kotevní šrouby s plochou hlavou pro montáž okenních rámů do všech typů zdiva a betonu. Konstrukce šroubu je navržena pro velmi snadné a rychlé . Skupina zboží: VO Obchodní sdělení: Zboží zařazené do skupiny VO je prodáváno. MCS-S Šroub do betonu s 6-hrannou hlavou a pevnou podložkou,.


Autocad electrical 2014

TURBO šroub FFS Tzápustná hlava. MCS-SK Šroub do betonu se zapuštěnou hlavou. Vrták SDS-Plus, 2-břitý. K odběru do hodin ‎: ‎3ks. Kotvicí šroub do betonu TSM.


Pro ukotvení plastových, dřevěných nebo kovových rámů oken a dveří bez pnutí a přídavné hmoždinky do zdiva, betonu , plných cihel, pórobetonu, tvárnic, . Speciální vrut pro upevnění stojanu do asfaltového povrchu. Množství: Tento výrobek není prodáván samostatně. V kategorii Šrouby samořezné, do plechu, do plastu jsou tyto kategorie:. Kotevní šroub do betonu ( turbo - šroub ) 5xpro přichycení podkladového rámu (varianta 2).


Autocad electrical 2014

Vrut 8xnerez As hřibovou hlavou pro přichycení okrajové . Zn, 85Kč, Ne, cks. Zn x kotvení rámu PROFI (varianta 2). Nýt trhací,velká hlava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky