čtvrtek 21. února 2019

Protipožární úprava dveří

Záleží na požadované požární odolnosti, jejich . Dle požadavku na typ požární odolnosti se jedná buď o úpravu pouze doplněním pásky nebo o složitější opravu se případným zvětšením tloušťky dveřního křídla, . Pokud mají dveře bezpečnostní . Možnost dodat v bezfalcové variantě (pouze v bezfalcové obložkové zárubněi s protipožární úpravou ). DPO dvoukřídlé mají ve standardu ochranou lištu falce. Velkou výhodou pro Vás je, že protipožární úprava na výrobcích Sapeli nenarušuje jejich design .

Protipožární (EI;EW) dveře , zárubně a prosklené stěny Sapeli. Profilované dveře typ LUME EXTRA Profil (MASONITE I, II, III a QUATRO série) s deklarovanou požární třídou EW 30-C4. Všechny bezpečnostní úpravy jsou oku skryty a dveře stále naplňují svou podstatu . S protipožární úpravou.


Na základě požadavku projektu stavby může být u některých interiérových dveří požadovaná požární odolnost. Dřevěné požární dveře mohou být v úpravách obvyklých u běžných interiérových dveří , tj. Trendy materiál s lesklou či matnou úpravou.


Nápověda Bezpečné kalené sklo vhodné pro náročný provoz dveří.

Obložkové zárubně s protipožární úpravou fungují v kompletu s protipožárními dveřmi jako požární uzávěr. Po osazení stavebního otvoru protipožární zárubní . Sklo ve dveřích určuje požární odolnost nebo požadavek na neprůzvučnost. Nabízíme různé barevné provedení a povrchové úpravy.


Jedná se o dveře otočné . Povrch dveří tvoří nakašírovaná fólie v odstínech dřeva. Jak již bylo řečeno v kapitole 3. B-10) nebo výhodněji nahradit nehořlavými vyzdívanými úpravami s . Zákonná úprava je v této oblasti zpracována do detailů, takže není třeba pro. Povrchová úprava výrobku je v provedení folie, dýha nebo barevný nátěr. Dveřní křídlo je určeno do typových ocelových zárubní s protipožární úpravou.


Dodáváme kompletní sortiment HASIČ SERVIS, spol. Detail - povrchové úpravy protipožárních dveří. V povrchové úpravě folie a CPL lze za příplatek vyrobit dvoudekorové dveře.


Protihlukové dveře vycházejí z konstrukce protipožárních dveří s úpravou těsnění. Dveře mohou být plné hladké, kazetové nebo s protipožárním sklem. Vyrábíme také repliky stávajících dveří v protipožární úpravě.


Požární uzávěry SAPELI se skládají z protipožárních dveří SAPELI, které mohou.

SAPELI jsou dodávány v rámové konstrukci ve všech povrchových úpravách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky