čtvrtek 3. října 2019

Přenosné rádio s bluetooth

Přenosné rádio s bluetooth

Vyberte si z široké nabídky čítající bezdrátová rádia s Bluetooth či WiFi příjmem a užívejte si. Za málo peněz hodně muziky slibuje Lidl u svých . Máte vybrané filtry: bluetooth radio. V sekcii s názvom Rádia a budíky nájdete prístroje, ako sú rádiobudíky,. Multifunkční přenosné rádio Umax U-Music F90.


Rádio s CD Skvelý prenosný zvuk. Doručenie na druhý deň! Vyberte si z našej ponuky rádií, v ktorej nájdete malé vreckové prenosné rádiá, ako aj rôzne špecializované.


ORAVA T-1- prenosné rádio. Panasonic RF-P50DEG- S strieborné. Technaxx přenosné Bluetooth rádio a reproduktor MusicMan. Bezdrátový Bluetooth reproduktor a rádio s funkcí hands-free. PLL FM tuner, teleskopická anténa, predvolieb FM, USB, microS AUX.


Přenosné rádio s bluetooth

Internetové stolní rádio Renkforce RF-IRDAB-RETRO AUX, Bluetooth , internetové rádio , Wi-Fi, LAN, dřevo. FM rádia, funkcia sleep timer. Přenosné rádio Sangean DPR-6 šedá, bílá. Lenco SCD-5přenosné Bletooth rádio s CD.


Sdílet: Záruka roky. My sa postaráme o doručenie. My se postaráme o doručení. Popis: Nové Bluetooth FM přenosné rádio , vestavěná Lion baterie a výdrž až hodin na jedno nabití. CD přehrávačem SONY, rádio Sony.


Přenosné rádio s bluetooth

MUSE M-095BT, prenosné rádio s Bluetooth. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v. Kombinuje mnoho multimediálních funkcí, jako je rádio , slot SD karty, USB, vstup pro sluchátka. Blaupunkt BB20BT - přenosné rádio s vestavěným Bluetooth modulem, který umožňuje propojit mnoho moderních zdrojů zvuku, jako jsou chytré telefony, tablety . Prenosný rádiobudík s. Kvalitné spracovanie i výborný zvuk. Možnosť prevádzky na batérie aj 230V.


Len ťažko by ste hľadali tak komplexného spoločníka pre počúvanie hudby s. Máte možnosť prehrať C MPz USB aj SD karty, pripojiť svoj telefón cez bluetooth , dokonca si pustiť klasickú kazetu a samozrejme rádio. Aktivní stereo systém ozvučení s BlueTooth , dálkový ovladač, FM radio s hodinami, AUX vstup, USB. Skladem u dodavatele.


Poslouchejte AM nebo FM stanice nebo propojte rádio v retro provedení s jakýmkoli přístrojem podporujícím Bluetooth pro bezdrátový poslech Vašich osobních . Sony ZS-BTYpřenosné rádio Bluetooth a USB. Vlastnosti a parametry: Bezdrátové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky