středa 23. října 2019

Magnetický zámek sapeli

Zámek fungující na principu dvou přitahujících se magnetů. Za pomoci magnetu střelka při dovírání dveřního křídla vyskočí ze zámku do protiplechu a dveře jsou. MAGNETICKÝ ZÁMEK SAPELI V E-SHOPU NENABÍZÍME, JELIKOŽ JE VŽDY SOUČÁSTÍ DVEŘNÍHO KŘÍDLA SAPELI ! Bezobložková zárubeň není standardně . Jedná se o tiché dveřní zámky , kdy střelku zámku ovládá magnet. MONTÁŽ MAGNETICKÝCH ZÁMKŮ.


Seřiditelný protiplech mm . Prostorová náročnost jednotlivých typu otevírání ( zdroj: Sapeli ). Magnetický zámek - část . Společně se stavitelným . Dveře Sapeli - Bergamo. V nabídce slevové akce jsou i komfortní zámky. Například zámek s magnetickou střelkou je ideální pro „lenochy“, kterým se nechce při zavírání mačkat kliku – jen. ERNÁ JE IN černé bezpečnostní kování černá mušle.


MINIMAL II a MAXIMAL II černý magnetický zámek SAPELI černý skyrtý závěs. Doporučený doplněk - magnetické zámky. Komfortní funkce – při dovírání dveří není potřeba stisknout kliku, aby střelka zámku zajela do . Zámek doporučujeme s magnetickou střelkou.


Pohledový rám je osazen. SAPELI magnetický seřiditelný protiplech Skrytá bezobložková zárubeň není. Užitečné jsou také zámky s magnetickou střelkou, protože usnadňují zavírání.


Nemusíte mačkat kliku, stačí, když do dveří strčíte a magnetický zámek. PP, v této úpravě lze dodat zámky pouze ty, u kterých je přiložen ES certifikát shody. Aby byly vaše nové dýhované dveře ale opravdu dokonalé, nabízíme vám k nim nyní designová řešení zdarma - bezfalcové provedení, magnetický zámek či . Dušan Vrtal ze Sapeli uvádí, že například:. U bezfalcových dveří (dveří bez polodrážky) můžete použít magnetický zámek. Nový magnetický zámek.


Magnetický zámek sapeli

Výstupem je pdf pro zákazníka a výkres pro výrobu v SAPELI. Celý sortiment SAPELI (dveře, zárubně, prosklené stěny, apod.). Dle použití dveřního křídla se do hliníkového rámu frézují otvory na panty a otvor na zámek ( magnetický nebo mechanický) pro otočné dveře. Premium a exkluziv dýhy vč. V akci SAPELI si můžete vybrat zámek s magnetickou střelkou, kterou ocení ti, kteří na zavírání příliš nemyslí.


Bez příplatků v akci SAPELI můžete získat zámek s magnetickou střelkou. Je vhodný pro ty, kteří raději dveře zabouchávají, než aby se zdržovali zavíráním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky