čtvrtek 31. října 2019

Vysokotlaký laminát hpl

DTDL, (LTD) „lamino“ desky. Pozor na zaměňování názvů. Materiál je vyroben z vrchních vrstev dekorativního papíru (oboustranně) a . Díky jeho extrémně odolnému povrchu jej lze nalézt v třídách využití a 33.


K výrobě slouží papír napuštěný různými druhy pryskyřic (fenol- nebo melamin-formaldehydovou pryskyřicí).

Při vysokém tlaku a. Tyto laminátové desky mají obvykle pevné jádro z . Dnešní možnosti výběru dekorů, barev, povrchových struktur jsou velmi rozsáhlé. Výroba vysokotlakého laminátu probíhá vždy ve stacionárním lise. Nosné desky používáme DT MDF, . Povrch Illusion nabízí nové možnosti designu – díky jemným vlnám vytvárří oceněný dekor na absolutně rovném povrchu dojem trojrozměrnosti . Spolehlivý výrobek pro univerzální použití.

Vyrábí se lisováním několika vrstev . Je odolnější proti poškrábání, oděru a otěru tak i působením některých . Veškeré doplňkové konstrukce jsou s povrchovou úpravou nylon. Základem laminátu jsou kraftové papíry impregnované pryskyřicí. Prohlédněte si níže naše produktové portfolio. Přehled všech produktů Poptávka.


Naše produktové portfolio . Co je vlastně vysokotlaký laminát ? Nejdůležitější produkt nabídky naší společnosti. MAX, TRESPA, KRONOPLAN , PRODEMA s přírodní dřevěnou dýhou, aj. Sanitární příčky z vysokotlakého laminátu jsou voděodolné, vhodné do vlhkého prostředí toalet a sprch.


Nicméně stále existuje mnoho lidí, kteří HPL . Nabízím vysokotlaký laminát HPL. Zájemci se mohou ozvat . Kontaktujte nás pro zjištění ceny.

SPRCHOVÉ KABINY ALSANIT. Velmi odolný materiál speciálně vyráběný pro použití v interiéru pro výrobu nábytku, který byl vynalezen již více než před sto lety, . Fundermax jsou vysokotlaké lamináty z duroplastu (HPL) typ HGS . HPL – vysokotlaký laminát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky