středa 16. října 2019

Ekodren drenblok

Výroba zariadení na VSAKOVANIE a narábanie s dažďovou vodou. DAŽĎOVÉ SYSTÉMY DRENBLOK – systém na vsakovanie dažďovej vody Je to patentovo . Rozmery vsakovacieho bloku: d=600mm x . VYUZITIE DAZDOVEJ VODY. Firmu Ekodren tvorí kolektív odborne skúsených pracovníkov špecializovaných a dlhé roky pracujúcich v obore dažďových vôd. Vsakovací blok DRENBLOK DB60.


Systém vsakovania dažďovej vody Ekodren DRENBLOK DB. Filtračno-sedimentačné dielce. Nádrž na dažďové vody dažďové vody zo strechy domu budú odvádzané do vsakovacích boxov EKODREN. Drenážbe bloky Ekodren. Navrhovaná filtračná šachta z PVC, DN40 liatinový poklop DN40 A15.


Dažďové systémy DRENBLOK , čistenie a filtrácia dažďových vôd. Rozhovor s firmou Ekodren , špecializovanej firmy na vsakovanie. Technologický postup. Ekodren , ktorý sa skladá zo vsakovacích blokov typ - DRENBLOK , spájacích segmentov a je ako celok obalený do špeciálnej . Osadenie poklopu liatinového a oceľového . RIEŠENIE VSAKOVACIEHO SYSTÉMU EKODREN.


S POUŽITÍM FILTRAČNEJ ŠACHTY FDN 4S KALOVÝM KOŠOM, DRENBLOK DB60. Systém DRENBLOK je navrhnutý na hospodárne vsakovanie – retenciu dažďovej . Pred odvedením dažďových vôd do vsakovacieho . EKODREN je plošný pod povrchový odvodňovací systém. Najnovšie predpisy EÚ.


Celý systém pozostáva zo vsakovacích objektov systému Ekodren , zo vsakovacích blokov typ DRENBLOK. Vykurovanie – vykurovanie zabezpečuje podlahové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky