středa 16. října 2019

Lazurol lihové mořidlo vzorník

LAZUROL lihové mořidlo je barevný koncentrát na lihové bázi. Je určen k moření dřeva a všech porézních materiálů (např.beton, cihly). Zvýrazňuje strukturu . TEKUTÉ LIHOVÉ MOŘIDLO K MOŘENÍ DŘEVA A VŠECH PORÉZNÍCH . Při užití stejné výrobní šarže je zaručen stejný barevný odstín. Barevný koncentrát na lihové bázi.


Odstíny bývají označeny podle toho, jak se podobají známým dřevinám. Lazurol lihové mořídlo. Koncentráty lze ředit vodou, lihem. Mají fakt perfektně udělanej vzorník.


Lihová mořidla se vyrábějí v široké škále základních odstínů, další odstíny získáte. Jednotlivé odstíny lze vzájemně mísit. Konečnou povrchovou úpravou může být lakování nebo voskování.


Naše cena 6Kč (EUR). Vodorozpustné mořidlo v prášku je určeno k . Hostagrund lihové mořidlo lazurol vzorník 4. Bezpečnostní list podle Nařízení. Vzorník obsahuje celkem odstínů. Jde o odstíny, které byly . Na internetové stránkce Odstíny barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant.


ProAktiv lihové mořidlo. Vyberte si zboží z oddělení Barvy, laky na dřevo Lihové mořidlo. Porovnávejte ceny internetových obchodů a uživatelské recenze produktů. Nakupujte chytře na. Dřevo laky barvy lazury oleje Lihové mořidlo CHEMOXYL 500ml ICLA T6W 7179.


Přírodní mořidla dřeva Dům a zahrada - bydlení je hr. Oleje a vosky pronikají hluboko do dřeva, oživují jeho povrch a zvyšují odolnost proti vlhkosti a špíně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky