čtvrtek 31. října 2019

Schodová lišta samolepící

Hliníková schodová hrana šroubovací nebo samolepící. V eloxovaném i fóliovaném provedení má dvě protiskluzové drážky. Je určen pro krytí schodových hran, . Typ uchycení profilu:. Profil je nabízen v různých variantách.


Materiál hliník, dekor dub. Schodová hrana samolepící 25xmm. Osobní předání Veltrusy. Pro schody kde byla použita dlažba dodáváme schodové lišty.


K ukončení podlahových materiálů. U NÁS MAJÍ LIŠTY HNÍZDO. Sleva , původně 28Kč. Cena s DPH v EUR: 1EUR. Datum dostupnosti: 1Kč.


Schodová lišta samolepící

Používá se především k zakončení hran schodů. Lepidlo vysoké kvality. Samolepicí schodová hrana, eloxovaný hliník. Výborné přilnutí na PVC, linoleum, tenké . Momentálně nedostupné.


Povrch kovový či s dřevěným dekorem. Počet variant tohoto produktu: . Vybírat tedy můžete schodové lišty s krycí protiskluznou nášlapnou vrstvou se samolepicí úpravou nebo bez této úpravy, kdy má horní díl (krycí profil) podélný trn . Nakupujte schodové protiskluzové samolepící lišty výhodně na internetu. Pohodový nákup i bez registrace. Popis produktu SCHODOVÁ HRANA- SAMOLEPÍCÍ A31D - 25×10mm, cm. Výborná odolnost na změny teplot s lepidlem vysoké kvality.


Rozsah: 1700Kč - 2100Kč. Gumové schodové hrany jsou určeny všude tam, kde je riziko uklouznutí a kde samolepící protiskluzové pásky nestačí (sníh, bahno apod.) vyrobeny z otěruodolné . PVC (bytové, zátěžové), podlahy laminátové, dřevěné i korkové. Nezbytné pro každou podlahu jsou soklové, přechodové a schodové lišty , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky