pondělí 24. února 2020

Vnet al 2500

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Kalibrace pro přesné výsledky. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Má elegantní a stylový design a jeho použití je bez náustku. Velký rozsah měření – promile. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Pôvodná cena: 4€ Ušetríte: = €. Ihneď k odoslaniu u vás už 4. Akákoľvek miera alkoholu v krvi je nebezpečná. Majte vždy prehľad o tom, koľko ste toho vypili. Stačí jedno fúknutie a máte . Predpokladané dodanie: Pozajtra 30. PC components, mobile devices and digital technology. Jakákoliv míra alkoholu v krvi je nebezpečná.


Mějte vždy přehled o tom, kolik jste toho vypili. Veľký rozsah merania – promile. Prístroj určený pre orientačnú dychovú skúšku (Advanced Semi-conductor Oxide Senzor), presne analyzuje koncentráciu alkoholu v dychu v rozsahu - 0 . Všetky informácie o produkte.


Polovodičový alkohol tester, kompaktní, přesný, spolehlivý, elegantně vypadající a snadno ovladatelný Další informace. Expected delivery date: Thursday 26. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Ihned k odeslání u vás již 20. A co ráno po prohýřené noci či. Skladová dostupnosť: Na dotaz . Tester se používá bez náustku, je kompaktní,. Výsledky měření jsou udávány v promile. Typ čidla: polovodičové.


Rozsah měření (‰): - 0. Odchylka měření ( ): 15. Počet náustků v balení: 0. Model o eleganckim designie, sprawdzi się w każdej. Obsahuje ks samostatně balených náustků.


Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Stiahnite si zadarmo návod v slovenskom jazyku a zistite hladinu alkoholu v krvi. Alkomat barowy ALCOLIFE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky