středa 26. února 2020

Řezací podložka a0

Nejkvalitnější řezací podložka na našem trhu. Samosvorná funkce uzavře povrch podložky po řezu. Podložka je navržena především pro řezání látek pomocí . Kč Cena bez DPH: 20Kč. Slouží jako pevný podklad pro řezání odlamovacím nebo rotačním nožem. Jednostranná kvalitní podložka od japonského výrobce KAI.


Podložky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu se samosvornou funkci uzavření povrchu po řezu. Chraňte si pracovní desku a pořiďte si kvalitní řezací podložku. KW A 600x900mm, KW-Trio.


Bude to vám dá nejlepší výsledky a zásobami, které způsobily výpary anebo žádné počáteční náklady: 1. Nosit masku řezací ujistěte, že úplně uhasíte oheň, . Druh, Řezná podložka DIN A0. Odlehčená nejkvalitnější řezací podložka na našem trhu. Modelovací a řezací podložky. Nabízíme modelovací a řezací podložky různých formátů.


Vhodné použití na řezací podložce KW-trio. Rezací podložka KW-triO je určená pre formát A2. Dobrý den, je tento plotter vybaven řezacím nožem?


Ve specifikaci toto není přímo zmíněno. Profesionální řezačka s broušeným kolečkem se dodává s praktickým stojanem,. Dle oblasti použití lze volit možnosti jako je kotoučová řezačka papíru nebo páková řezačka papíru.


Velkoformátový bílý papír - řezané listy, značky Xerox ve formátu Av gramáži gsm, 1listů v balení. Vás: 7Kč cena s DPH 9Kč kusů: . AVERY a JAC, PVC desky ONGROFOAM a KÖMATEX, řezací nože a podložky OLFA a další materiály pro signmaking. Plotry jsou velkoformátové tiskárny pracující až s formáty A0.


Existují i řezací plottery, kde je hlava zastoupena nástrojem na řezání. Formát: A, Kapacita řezání : listů). Odpadní pytle typ II, modré. Příslušenství pro řezačky:Podložky . Pevná řezací podložka a pravítko s integrovaným zařízením k řezání.


Katalogové číslo: PAL-kwcutmat4. Pouhých US$6 kupte řezací podložka gravírování deska - modrá nyní na DealExtreme s dopravou zdarma. Vyberte si hliníkové, reklamní klaprámy, kliprámy ve formátu A, A A A .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky