pondělí 24. února 2020

Tenkostěnné vaznice

Její pás- nice mají rozdílnou šířku, která umožňuje . Spojitost profilu nad . Naše konstrukční systémy představují technicky a ekonomicky efektivní řešení sekundárních ocelových konstrukcí pro střešní vaznice , vyráběné z tenkostěnných. Předem vyražené otvory . Další oblastí využití jsou vazníky o prakticky libovolných tvarech. Díky 3D modelování a následné výrobě s přesností na mm lze navrhnout a vyrobit jakékoliv i . Základní funkcí vaznic je přenášet zatížení ze střechy budovy do hlavní konstrukce.


Jejich masívnější použití však u nás nenastalo, je jednak podmíněno již projekční přípravou od úvodních částí projektu, ale dnes je spíš vytlačují betonové vazníky. Vaznice IPE a za studena tvarované tenkostěnné. C – profily, ako tenkostenné väznice sú často používané pri oceľových stavebných konštrukciách na orámovanie dvier a okien, ako nosné prvky . Konštrukčný Sigma profil ( tenkostenné väznice ). Sigma – profily, ako tenkostenné väznice sú určené pre použitie predovšetkým ako väznice . Z-profily, ako tenkostenné väznice sú určené pre použitie predovšetkým ako väznice stropov, striech a stien oceľových.


Ich pásnice majú rozdielnu šírku, . Zkouška chování tenkostěnných Z vaznic za požáru. Střešní vaznice pro uchycení střešního pláště jsou dodávány z tenkostěnných. Tenkostenné profily pre väznice a paždíky.


Pri stavbe striech a stien je múdre používať tenkostenné profily spoločnosti Borga ako nosný prvok. Vyřešte to jednoduše pomocí podlahových vazníků z lehké tenkostěnné. Posouzení se provádí porovnáním působícího zatížení s největším přípustným . Zhodnocení výsledků projektu, V průběhu řešení projektu byla připravena požární zkouška tenkostěnných vaznic.


K přípravě bylo využito přibližného výpočtu a . Trapézové plechy, vlnité plechy, kazetové stěny Rockprofil a KI-KP Duotherm, sendvičové panely, kompozitní panely bond - Alpolic, Saray, tenkostěnné vaznice. Příčle byly součástí ocelových rámů z . Na základě tvaru střednice průřezu rozeznáváme tenkostěnné pruty s otevřeným a uzavřeným. Montážní a výrobní činnost Mníšek pod Brdy – MONSTAKO s. Jedná se o vaznicový konstrukční systém. Pokud se chci vyhnout přenosu síly vaznicí, mohu dát ztužidla ke krajům. Klempířské prvky pozinkované lakované.


V současné době disponuje společnost Borabela SW pro . Nosná konstrukce rodinného domu z tenkostěnných ocelových profilů. Sháním stavebnictví: Popis: výstavba skladové haly Specifikace: - ocelová rámová konstrukce, lakovaná - tenkostěnné vaznice , nesoucí střešní plášť, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky