středa 19. února 2020

Topnatur kokosový nápoj

Má vysoký obsah vlákniny a neobsahuje kasein ani. Kokosový nápoj v prášku s příchutí kokosu, který neobsahuje ztužený tuk. Může posloužit jako náhrada klasického mléka a je vhodný v kombinaci s cereáliemi nebo jako přídavek . Neobsahuje laktózu, lepek ani kasein.


Skladem na e-shopu nebo okamžitě k rezervaci ve lékárnách. Cena včetně DPH je platná pouze . Je vhodný k pití, zalévání cereálních snídaní, přípravě různých pokrmů a . Je vhodný na pitie, zalievanie cereálnych raňajok, príprave rôznych pokrmov a koktailov. Kategória: Ovocné šťavy, nápoje a drinky. Nápojem lze doplnit . Svou chutí i barvou připomíná klasické kokosové mléko.


Použítím sušeného kokosového . Přidat do nákupního . Instantí nápoj s příchutí a vůní kokosu, vyrobený z kokosového tuku. Lahodný nápoj jemné chuti, velmi dobře rozpustný v . KOKOSOVÝ NÁPOJ plv 350g. Dostupnosť: Na objednávku, o dobe dodania Vás budeme . Topnatur kokosový nápoj sušený, 3g - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Veganský bio instantí nápoj s příchutí a vůní kokosu, vyrobený z kokosového tuku.


Topnatur kokosový nápoj

Bílkovina rostlinného původu. Vhodný pro přípravu nápoje i . Princípy ochrany súkromia na Prezdravie. Na základe vašeho chovania na webe personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme . Bez laktózy, bez lepku. Bezlaktózový - obsah laktózy méně než 10mg na 100ml hotového nápoje. Bezlepkový - obsah lepku méňe než 2mg na 100g . Zloženie: dextróza, kokosový tuk ( ), sušený glukózový sirup, emulgátor: E 472e (rastlinný pôvod), stabilizátor: . Sušený prášok na prípravu nápoja.


Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky . Přirozeně bezlepkový produkt. Instantný nápoj s vôňou kokosu je vyrobený z kokosového t . Serving Size : 1g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky