středa 26. února 2020

Tenkostěnné profily uzavřené

Jekly tenkostěnné profily. Hledat pouze v názvu. Libovolný -, druhovýrobky - dna a dýnka - dna elipsovitá, druhovýrobky - dna a dýnka - dna klenutá, druhovýrobky . Podrobné hledáníPodrobné hledání. S tenkostěnnými profily uzavřenými se setkáváme také pod pojmem jekl, jackl, jäckl, jackel, jäckel, dutý profil, hranatá trubka (THR), čtvercová nebo obdélníková. Zajistíme rozměr a délku obdélníkového profilu dle vašich požadavků.


Podélně svařované tenkostěnné profily se vyrábějí z ocelových pásů válcovaných za tepla nebo za studena. Základní materiál je svařen jako trubka, požadovaný . Profily uzavřené ocelové - jakly. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce, jekly obdelníkové, čtvercové, speciální.


Uzavřené profily čtvercové. Rozměr:15×až 64×mm. Tenkostěnné profily čtvercové a obdelníkové. Linky jsou vybaveny. Tuto normu nelze objednat, jelikož byla zrušena.


Lze jej vyrábět tenkostěnný nebo silnostěnný. Rozlišujeme i otevřené a uzavřené profily. Hliníkové profily duté čtverhranné, tzv jekly, vedeme skladem v šestimentrových tyčích. Délku všech nabízených profilů upravujeme dle přání zákazníka.


Mezi další významné výrobky patří uzavřené profily , označované obecně jako tzv. Plechy se dále využívají k výrobě dalších tenkostěnných. Tato norma platí pro rozměry tenkostěnných profilů ocelových uzavřených - čtvercových, z ocelí . Steel thin-walled sections, welded (square profil). Ocel plochá, kovářský B profil.


Navíc profily a plechy za trvale nejnižší ceny. S 9BEF BIM, patentovaná geometrie zubů 2xTooth Geometry Středně silné až silné plechy (3-mm), tenkostěnné uzavřené a otevřené profily a roury . Některé řady trubek a uzavřených profilů mají zajímavou vlastnost - jsou vyrobeny tak. Výpočet smykového napětí v tenkostěnných otevřených profilech. Použití teorie tenkostěnných uzavřených profilů pro kruhový profil.


Tubular Products Karviná a. Průřezy čtvercové, obdélníkové a uzavřené – písmena. TENKOSTĚNNÉ PROFILY (JAKLY, JEKLY).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky