úterý 18. února 2020

Novilon viva 5903

Kvalitní vinylovou podlahu Novilon Viva nabízíme v atraktivních dekorech dřeva, dlažby i celoplošných vzorech. Jedná se o velice oblíbenou podlahovou krytinu,. Kvalitní stylový vinyl Novilon Viva je k dispozici v moderních dekorech.


Nechte se zlákat rozmanitým výběrem atraktivních dekorů v lákavých dezénech dřeva, . Nášlapná vrstva mm řadí vinylovou podlahu Novilon Viva do zátěžové třídy 3 umožňující . Tloušťka nášlapné vrstvy je 25 . Nášľapná vrstva mm radí vinylovú podlahu Novilon Viva do záťažové triedy 3 umožňujúce . Nabízíme vinylové podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy a veškeré příslušenství. Moderné nadčasová kolekcia Novilon Viva , prináša mnoho dekorov, ktoré vás ohromí. Vďaka pridanej vrchnej vrstve Diamond Seal, je podlaha odolnejšia voči. Kategorie: Novilon Viva. Dostupnost: do dnů.


Materiál: heterogenní PVC. Typ produktu: PVC podlaha. Kompletní sortiment PVC podlahových krytin značky B-Line naleznete v síti prodejen po celé ČR.


This Pin was discovered by Zsofia Ujlaki. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Largeur du rouleau: m, m, m. Hauteur totale: mm. Zajišťujeme dopravu i . Moderní nadčasová kolekce Viva od Noviluxu přichází v mnohých barvách,které vás ohromí.


Díky přidané vrchní vrstvě. Novilon Viva designově atraktivní a funkční s dlouhou trvanlivostí, bezpečný a odolný pro dětské hry. Pevná a odolná CV krytina zajisté prodlouží životnost krásného vzhledu vaší podlahy. Zobrazit více informací Výrobce: Forbo T. Je trvanlivá a odolná,.


Kročejová neprůzvučnost (dB). DIAMOND SEAL PUR NOVICLEAN. Dle nařízení GDPR uděluji souhlas výše uvedené společnosti (viz sekce Kontakt) ke zpracování mých osobních údajů, které jsem poskytl(a) v tomto formuláři . V nabídce máme vinylové podlahy, dřevěné podlahy, PVC, CV podlahy, korkové podlahy a. Title: Katalog novilon viva , Author: Evans s. Name: Katalog novilon viva , Length: pages,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky