úterý 25. února 2020

Nátěr proti červotoči

Jak na ochranu dřeva proti červotoči naleznete odpověď v našem článku. Larvy červotoče mají totiž velký apetit a prokousávají se postupně dřevem. Výrobci nábytek povrchově upravují, kontrolujte proto nátěr a . Preventivní ošetření proti napadení dřevokazným hmyzem se doporučuje . Všechny informace o produktu Barva, lak na dřevo Impregnační nátěr Xyladecor Xylamon 75l proti červotočům , porovnání cen z internetových obchodů, . Kontrolujte pravidelně nátěr a případné trhlinky opravte. Dřevo napadené červotočem ztrácí svou soudržnost, proto je. Mikrovlnné záření je tak ideální pro vyhubení červotočů ve dřevě, ale nechrání jej proti.


Nezanedbávejte proto ani případné trhlinky, které by se mohly stát začátkem působení červotoče. Pokud ano, je čas zahájit frontální útok proti červotoči. Doporučujeme u hrubě opracovaného dřeva jeden nátěr , u hoblovaného, které má . Proti dřevokaznému hmyzu razantně zakročte pomocí chemie. Na trhu je dostatek výrobků, které působí jak proti. Savem ředěným 1:s vodou(pozor na oči).


PNZ Odstraňovač červotoče L (PNZ HOLZWURMFREI L). Lze jej využít pro aktuální hubení i jako prevenci proti dalšímu napadení. Dřevo je třeba chránit proti napadení hmyzem a houbami. Nejčastěji bývá dřevo napadáno červotočem um.


Odstraňte všechny nesoudržné a porušené nátěry (např. silné vrstvy mořidla, bezbarvé nebo krycí nátěry ). Přípravek je určen k přímému použití, neředí se. Do neředěného octa přidejte jar na nádobí v poměru 10: přisypte pepř a zamíchejte. Jar mírně zahustí roztok, který vám pak tolik nestéká. Proti červotočům koupit o objednat u OBI.


Lignofix, aby bylo chráněno proti napadení . Bezbarvý, hluboko působící likvidační prostředek proti červotočům a tesaříkům, který současně působí. Zbytky starých nátěrů je třeba před aplikací odstranit. Nejdůležitější součástí boje proti červotočům je prevence.


Z nátěrů na napadené dřevo je možno jmenovat Bochemit plus nebo . Po důkladném vyčištění a vysátí zbytků nečistot a prachu bylo provedeno opatření proti červotoči a následný nátěr podlahovým lakem vhodným na renovovanou . Ochrana napadeného dřeva proti dřevokaznému hmyzu - tesařík krovový, červotoč. Ošetření krovů, latí, srubů, pergol, dřevěných obkladů do hloubky, nátěry. Rovněž je určen na preventivní povrchovou ochranu zdiva a omítek proti jejich. Proto je významným technickým škůdcem.


Impregnace proti červotočům Xyladecor Xylamon 75L: doručení domů nebo na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky