čtvrtek 10. října 2019

Dub san remo deska

Provedení:Konferenční stolek Astra je vyrobený v moderním dekoru dub san remo. Horní deska stolu je z laminované MDF, nohy jsou ocelové a odkládací . Korpus i sokl jsou z kvalitní LTD desky v barvě dub san remo. V ceně jsou zahrnuty spodní soklové lišty skříněk.


Dub san remo deska

Pracovní deska , spotřebiče, dřez a digestoř. Kuchyně SANDY STYLE 2- Materiál: MDF a lamino LTD. Barva: dvířka jasan patina, korpus a pracovní deska : dub sonoma.


Typ kuchyně, Kuchyňské linky - skřínky. Vrchní deska je vyrobena z laminovaného MDF v dekoru dub san remo. MDF je středně tvrdý dřevovláknitý materiál. Stolek disponuje odkládací plochou, která . Výrobce: Halmarprovedení:konferenční stolek astra je vyrobený v moderním dekoru dub san remo.


Dub san remo deska

SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY ▽. Elegantní, čistý nábytek série AZTECA je ideální do moderních interiérů. Závěsné i nástěnné police a poličky v barvě dub san remo u nás nesmí chybět. Materiál: LTD (laminovaná dřevotřísková deska ) Dodáváno v demontu.


Korpus je v bílé barvě, sokl v barvě dub sanremo. Horní dvířka jsou v Bílém lesku, spodní dvířka jsou v dekoru Dub San Remo světlý a navíc doplněny o ozdobnou lištu v Bílé barvě. Lamino kuchyňské desky - vzorník 1- 135. MDF konstrukce s pochromovanými prvky se vyrábí v barevném provedení dub San Remo.


Dub san remo deska

Spodní skleněná deska je usazena mezi nohy dřevěné konstrukce z . Televizní stolek AZTECA RTV2D2S dub san remo , bílý vysoký lesk je vyrobený z materiálu deska dřevotřísková a lamino. Rozměry: x 1x cm. Poslat příteli Porovnat zboží tisk. Regál obsahuje zásuvku . Junona Line je systém funkčních kuchyňských skříněk, který nabízí jak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky