úterý 31. března 2020

Velká úpa ubytování s dětmi

Vyberte si z velké nabídky ubytování ideálního pro rodiny s dětmi v Krkonoších. Vypravte se za horskou turistikou! Velká Úpa v Peci pod Sněžkou… více. Pro relaxaci wellness.


Výborný hotel pro rodiny s dětmi (malými i většími).

Vychutnáte si pravou českou kuchyni z kvalitních surovin nebo nově italskou kuchyni s pecí na pizzu. Krkonoše: vhodné ubytování pro rodiny s dětmi v penzionech a apartmánech. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Rodinný penzion Marienka v Peci pod Sněžkou nabízí ubytování v deseti nově zrekonstruovaných. Pec pod Sněžkou, pobyty pro rodiny s dětmi , bezplatná rezervace, žádné vedlejší náklady.


SKI-Pec v Peci pod Sněžkou a SKI-Port ve Velké Úpě. Pokud neholdujete sjezdovému lyžování,. V penzionu je pro děti připravená dětská herna či venkovní dětské hřiště.

Penzion Marienka je vhodný pro rodiny s dětmi. Aktivní dovolená pro děti i dospělé. Nejenom že Vám nabízíme klidnou dovolenou v . Pronajměte si pro vaši partu Chatu Alamo.


Kapacita osob, vybavená kuchyň, bar s výčepem, zahrada, dětské hřiště, venkovní bazén, . Wi-Fi je dostupné zdarma. Kam s dětmi na dovolenou? Všechny pokoje mají . Tam, kde se nebudou nudit ani minutu. Máme pro vás hotely a penziony v lokalitách, kde se to výlety a zábavou jen hemží. Ubytování přímo na sjezdovce!


Nabízíme pobyty v létě i zimě, vhodné pro rodiny s dětmi , jednotlivce, páry i kolektivy. Hledáte-li vhodné ubytování v Malé Úpě, neváhejte se obrátit na . Najdete tu spoustu vyžití pro děti za každého počasí i ročního období. Malá Úpa je část Krkonoš, kde jsem nikdy nebyl a musím dodat, že mě okouzlila.


Pension Říp je vhodný pro rodiny s dětmi , rodinné oslavy, školení zaměstnanců, soustředění sportovců a jiné. Pension Modřín nabízí k ubytování čtrnáct pokojů a osm suite včetně příslušenství.

Stylově zařízené pokoje , WIFI, kulečník i koutek pro děti a zajímavé balíčky Vám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky