pondělí 23. března 2020

Tisk na kapa desky brno

Fotorealistický tisk na 5mm silné kapa desce. UV inkousty na matný vinyl - neblednoucí barvy, . Tipy pro zadání tisků kašírovaných na desky kapa. Formát – zvolte ze standardních předdefinovaných formátů A A Anebo libovolný vlastní.


Tisk etiket s tvarovým ořezem.

Fotografické služby, grafické . PŘÍMÝ UV TISK NA DESKY (MOŽNOST TISKU I BÍLOU). Dodací lhůta: pracovních dnů. Ceny se mohou lišit v závislosti na objednávce.


Prosíme, vyberte způsob . Vyzdobte svůj domov oblíbenými fotkami vytištěnými na kapa desku. Laminaci doporučujeme pro větší .

Máme v nabídce kompozitní panely Al-PVC-Al, kapa desky - papírové krytí, kapa desky kryté plastem, PVC desky , Forex, akrylátové . Výběr z řady sendvičových desek Kapa , ekonomických desek Foambor . Prezicní práce a kvalitní tisk obrazů z fotografie, zajistí dokonalý fotoobraz na. Az fotoaparatu Nikon D7 super kvalita,. Prémiová lehčená deska oboustranně krytá kartonem s plastovou vrstvou. Vhodná pro polep i přímý potisk UV tiskárnou. Plastová vrstva usnadňuje.


Podlep fotografie na bílou desku Kapa Fix mm. CO TISKNE TYGR TISK ? Reklamní panely, desky , štíty, tvarové poutače. Malonákladový a velkoformátový tisk. Od vizitky po bigboard. Hledáte TISKÁRNU, která vytiskne Vaší malonákladovou . Praha - Suchdol Praha - Dejvice Praha - Žižkov Brno - Veveří Olomouc Liberec Horoměřice.


Obchodní podmínky Cena doručení.

Základní ceny při kopírování jsou stejné jako ceny při tisku (viz předchozí oddíl), ale navíc se ještě k ceně. Kapa (mm) - lehčená deska určená pro aplikaci v interiéru. Ceny jsou uvedeny bez dph. Pěněná PVC deska nebo mm - Fotoobraz, fototapeta. KAPA HáčKY NA SENDVIčOVÉ DESKY.


Obraz na desce Kapa. Los Angeles Legraf - tisk foto grafika - BRNO. K malonákladovemu tisku používáme produkční laserovou tiskárnu Konika Minolta. Oceníte kvalitní tisk velkoformátové reklamy za dobré peníze.


Reklamu vytiskneme, připravíme a odešleme, kam potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky