úterý 24. března 2020

Růžice komínová

Komínová vymetací růžice pr. Kominický strojek se závažím s průměrem 150mm k . Slouží pro čištění všech druhů komínu, jak nerezových tak keramických . Pružinová průtlačná růžice na vymetání komínů zespodu nebo z půdy, povolením křídlové matice a otáčením nastavitelná i na menší průměry, ocelových. Pro použití je nutné růžici připevnit na vymetací lano (není součástí).

Povolením matice a otáčením se dá nastavit na 120mm - 2mm. Kouřovody, redukce, trubky, kouřovina, kolena a přechodky je sortiment, který je určen pro připojování kotlů, kamen a krbových vložek ke komínu. Růžice komínová 175mm. ELEZÁŘSTVÏ Andrlík s. Nastavitelná komínová růžice má pružin se závažím. Slouží k vymetání komínů různých druhů a velikostí.


DPH(26bez DPH) . TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 2mm.

Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou . Přihlásit Vytvořit účet Zapomenuté heslo. Detailní popis produktu. Kouřovody BERTRAMS jsou ocelové kouřovody pro tuhá paliva, určené k připojení krbových kamen, krbových vložek a jiných . Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení!


Zobrazit : 3 7 108. KOUŘOVOD - Ružice komínová 130mm. Nový sortiment - vsuvky. Krbová kamna,krbové vložky,kouřovody,krbové mřížky,stavební materiál.


Mbez řetízku,cena: 464. Jedná se o růžici s kruhovým uchycením pružiny. Tato při čištění točivým způsobem obrušuje. Kouřovody jsou určeny k odvodu spalin z kotle, krbové vložky, krbových kamen a jiných podobných spotřebičů na tuhá paliva.


Vyberte si z nabídky krbových vložek s výměníkem a krbových stavebnic. Krbové vložky s teplovodním výměníkem umožňují vytápět místnost pomocí krbu a díky . Límec, lem na zeď růžice , protidešťový límec, sukýnka jednovrstvý komínový.

Prodej růžice , štětky komínové , nástavce. Cena s DPH : 20- Kč. Dostupnost: Skladem - expedice v úterý.


Kouřovody - růžice jsou vyrobeny z ocelového plechu tloušťky mm, a tím je dosažena optimální stabilita tvaru a vysoký stupeň bezpečnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky