pondělí 30. března 2020

Uv lepidlo na digitizer

Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt. Nejširší sortiment potřeb pro Vaši kancelář, rychlá a spolehlivá doprava po ČR. Rozměry: výška 3mm, délka 2mm.


Pořadač šíře hřbetu cm.

Kroužkové pořadače - šanony. Udělejte si ve svých Kreativech pořádek. Do pořadače se vám vleze časopisů Kreativ. Rozveselte svůj perný den v kanceláři s těmito laminovanými pořadači a uvidíte,.


Pákový pořadač Apotažený plastem z vnější strany a hladkým papírem z vnitřní strany. Vyberte si kroužkové a pákové šanony a pořadače. A mm, mix motivů 4kroužkový pořadač Pigna Nature Flowers. Představte si rozdíl mezi obrovským množstvím listů papíru všude okolo a několika . Můžete je umístit na stůl nebo na polici a mnohé mají i .

A hřbet mm, výběr barev - kroužkový pořadač Esselte Vivida. Vaše cena: 13Kč Věrnostní cena 13Kč. Potřebujete přehledně uspořádat dokumenty ve vaší kanceláři?


V nabídce pořadače pákové, . Velmi kvalitní pákový pořadač Az řady SENATOR v provede. Kvalitní pořadač Az řady EXECUTIVE - archivní pro dokumenty, magazíny či katalogy do velikosti formátu A4. Jsou zde také katalogové knihy a náhradní mechanismy a náplně.


Hřbetní otvor usnadňuje vytahování. Kancelářský pákový pořadač (šanon) šíře cm. Vhodný pro formát A4. Vy ještě nemáte vlastní firemní šanon? KAŽDÝ MĚSÍC VÝHODNÉ AKČNÍ NABÍDKY . A D-kroužky průměru mm.


Box je vhodný pro ukládání šanonů, vyroben je z hnědé strojní lepenky mm s barevným potiskem, na zadní straně je natištěn EAN kód. Kartonový pořadač formátu A4. Vyrobeno ze silného . Celo potahovaný černý mramor, hřbet pořadače je černý, vnitřní výlep šedý.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Vybírejte z novinek a bestsellerů kategorie.

Prohlédněte si aktuální nabídku. Archivace děrovaných dokumentů: robustní a barevné kroužkové pořadače maX. Složka je něco jako pořadač , kam se mohou ukládat soubory.


A folder is little more than a container in which you can store files.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky