čtvrtek 26. března 2020

Stavební bazar ostrava kunčičky

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Hlavní činností firmy je realizace stavebních prací v těchto oblastech:. Opravy stavebních strojů a zařízení, bazar stavebních strojů,. TIP: Nechcete-li zmeškat žádný nový inzerát, nechte si je sledovat hlídacím psem.


Stavební bazar , půjčovna, stavební činnost. Nabídka služeb v oblasti stavební činnosti a prodej použitého stavebního materiálu. Bazar má v pátek otevřeno do 13:00. Naši zákazníci mohou využít i půjčovnu ručního nářadí a malé mechanizace, středisko dopravy pro přepravu materiálu a zemní práce a stavební bazar pro . Inženýrská činnost, stavby.


Vodohospodářské stavby. Projděte si inzeráty prodej stavebni pozemek ostrava kuncicky garaz na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Váš bazar stavebního materiálu. VšeZateplení RDNovostavby RDZemní práceRekonstrukceBalkony a lodžieZateplení.


Revitalizace rodinného domu. Výkup nového i použitého stavebního materiálu, prodej nového i použitého. Ostrava , Kunčičky , Slezská Ostrava. Přidat firmu Editovat TV atlasfirem. Katalog Mapy Obrázky Články.


Pouze v této kategorii. Jen organické výsledky. Moravskoslezský kraj - vyberte okres.


Jihočeský kraj České Budějovice Český Krumlov Jindřichův . Prodej stavebního materiálu a stavebních prvků jako cihly, omítky, fasády,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky