čtvrtek 16. dubna 2020

Vrták do dutých cihel

Vrták do dutých cihel

Speciální vrták k rotačnímu vrtání bez prolomení do dutých cihel. Díky jedinečné geometrii břitu nedochází k vylomení dutého prostoru a je tak zaručena stabilita . V takové díře se pak hmoždinka protáčí již při utahování a ve finále nemá potřebnou nosnost. Pro vrtání cihel do příklepu existují speciální vrtáky , které mají. Dutý vrták fischer FHD pro bezprašné vrtání do betonu a železobetonu, čtyřbřitý.


Vrták do dutých cihel

Pane Davide - vrtání a kotvení do dutých cihel má své zásady,. VRTÁNÍ DUTÝCH CIHEL Zdivo z dutých cihel (například Porotherm) musíme bezpodmínečně vrtat bez příklepu. Do dutých cihel nikdy nevrtejte s příklepem - zničí se tak jejich vnitřní přepážky a naruší se tak pevnost zdi! Tím spíš ale potřebujete kvalitní vrták , který pronikne . Jakykoliv vidiak 8mm.


Do cihly vrtat nejdriv bez priklepu, melo by to jit samo . Video s vrtákem do dutých cihel. Do plné cihly použijte rozpěrné hmoždinky, do duté uzlovací. Univerzální nylonová hmoždinka nejen do dutých cihel má pojistku proti protočení a šikmá žebra pro optimální vedení vrutu. A máme i další upevňovací materiál!


Vrták do dutých cihel

Při vrtání záleží, jaký typ cihly máme. Pokud se jedná o dutou cihlu, . Vyvrtat přesný otvor (průměr hmoždinka = průměr vrtáku ) a důkladně vyčistit od zbytků . Nízké ceny, vše skladem a dodání do hodin v našem e-shopu! TC- vrták do dutých cihel , plast.


Průběžně ho z otvoru vysouváme, aby se ochladil a také aby byl odstraněn navrtaný prach. Vhodné pro vrtání cihel , dutých cihel , porobetonu, vápenopískových cihel , betonu a pod. Méně vhodná je na vrtání vibrovaného betonu. Tato vrtací korunka NENÍ . Duté cihly dokážou občas nepřipraveného kutila zaskočit a překvapit.


Vrták do dutých cihel

Můžete na ně použít univerzální uzlovací, nebo křídlové hmoždinky. Při montáži do dutých tvárnic a dutých stěn (např. sádrokarton) se. Q pro přesné vrtání do betonu. Vrtání do dutých cihel.


Hmoždinky do pevných dutých materiálů. Sady vrtáků, speciální vrtáky. Vhodné jsou do betonu, plných cihel , kamene i sádrokartonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky