čtvrtek 2. dubna 2020

Zimní softshell metráž

Zimní softshell metráž

Potištěný softshell zimní s. Softshell zimní s fleecem. Certifikát pro děti do let. V naší nabídce najdete softshell s fleecem z rubové strany tzv.


Zimní softshell metráž

Mimo naši vlastní produkci dovážíme i metráž od dalších renomovaných firem z. Hledáte zimní softshell metráž ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Hodnocení produktu:. Kvalitní softshell s fleecem. Příjemný, prodyšný a měkký na omak.


Prodej látek na patchwork, bavlněná metráž , dekorační látky, galanterie, výztuhy, úplety, teplákoviny. Složení: 1 polyester. Doba dodání: do dnů . Svrchní vrstvu tvoří úplet z hustě tkaného. Kdo zná softshell , nedá.


Zimní softshell metráž

Látky, metráž Yháček Sledujte na . Nový softshell s úžasnými parametry. Vybrali jste si vzor? První krok k objednávce tedy máte za sebou.


Teď můžete přistoupit k výběru vhodné látky k jeho natištění. Zimní softshell je nejoblíbenější variantou softshellu. Rodinná rada odsouhlasila, že si neumíme, ani jeden z nás, představit, že by naše šatníky neobsahovali softshellovou vestu, kabát či bundu.


Voděodolný Funkční Materiál, Vhodný Na Bundičky, Fusaky, Nánožníky. Názvu, Ceny, Data vložení. Zboží zařazeno v kategoriích.


Prodej designových látek a galanterie - potištěný úplet, softshell , fleece, teplákovina, warmkeeper, minky. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. O Pružný tenký softshell s fleecem zimní - černá 1 polyester. Charakteristický znak zimního softshellu je zateplení rubové strany MICROFLEECEM. Pokud není uvedeno jiank parametry.


Zimní softshell metráž

KYTKY ČERVENÉ - ŠUSŤÁK KOČÁRKOVÝ . Parametry softshellu : Vodní sloupec 5. Sublimační tisk na metráž v srdíčkovém a valentýnském motivu. METRÁŽ Dětské motivy U Melluzínky- Látky plné . Metráž Bavlna kolekce Holiday Flourish - Seznamzboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky