středa 8. dubna 2020

Tmel na parkety soudal

Vysoce elastický tmel vyráběný v široké škále odstínů imitujících barvy dřeva. Určený k tmelení spojů . Vysoce akrylátový elastický tmel na tmelení spojů mezi dřevěnými parketami, mozaiky. Soudal tmel na parkety 3ml teak.


Tmelení spojů mezi dřevěnými parketami ( mozaiky i velkoplošné), veškeré stavební spáry s pohybem do , spojovací . Vysoko elastický tmel vyrábaný v širokej škále odtieňov imitujúcich farby dreva. Je určený k tmelení spojů dřevěných i laminátových podlah a jejich doplňkových prvků. Neobsahuje rozpouštědla. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Objednejte u nás na eshopu či kupte na našich prodejnách.


SOUDAL TMEL NA PARKETY 3ML. Rabaty pro živnostníky. Plasticko-elastický tmel na bázi polykarbonátu do interiéru i exteriéru, pro spoje mezi parketami. Voděodolný, přetíratelný.


Komizol - oprava strechy, ploché strechy, hydroizolácie, zatepľovanie obytných domov a budov, eshop, požičovňa fasádneho lešenia. Kč – 1Kč 1Kč bez . V sortimentu stavební chemie jsou tmely značek Ceresit, Olive. Tmel na parkety je vysoce elastický. Vystavit v této kategorii.


Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. AKRYLÁTOVÝ TMEL Pretierateľné, pružne plastické tmely. Mimoradne elastický tmel vyrábaný v širokej škále odtieňov imitujúcich farby dreva. Spojovací tmel mezi prvky dřevěných podlah a stěnami.


Brání průniku vody, mikroorganismů a nečistot do mezer a pod parkety. Použití: okapy, svody, podlahy, mechanické spoje, autoopravárenství. Je vodotěsný a přetíratelný všemi typy barev včetně lazurovacích a podlahových. Laminátové parkety , drevené parkety , vinylové parkety , dvere a príslušenstvo.


Transparentný silokónový tmel na na tmelenie a lepenie materiálov v interiery vhodný aj do vlhkého . Pouze osobní odběr zboží. Rozhodli jsme se dětem v pokoji zrenovovat parkety - tedy zbrousit, zatmelit, přelakovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky