úterý 7. dubna 2020

Zakružování plechů brno

Parametry: čtyřválec, max. Ohýbání a zakružování plechů. Plate bending and rolling.


Síla zpracovávaných plechů se pohybuje od 2mm do 35mm v závisloti na délce a poloměru zakružovaného plechu. Síla materiálu u kuželů je omezena do . Výroba:- skružování všeho materiálu, plechů ,profilů plocháčů-ohýbání, lisování a rovnání plechů -stykové svařování-svařování stykovým .

Potřebujete ohnout či skružit plechy , vyrobit děrované plechy , nebo máte. Jsme špičkou v oblasti CNC zpracování plechu , stříhání, ohýbání, skružování a . Svařování a obrábění kovů, ocelové konstrukce, kovovýroba, frézování, zámečnická výroba, lisování a ohýbání plechů , zakružování. Firma LUDIN byla založena . Zkružování, rovnání NOVINKA! Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Tloušťku materiálu podstatně ovlivňuje šířka zpracovávaného plechu. Pro zkružování máme k dyspozici celkem dvě elektrické a dvě ruční zkružovačky plechů a . Zabýváme se zakružováním plechů z uhlíkkové oceli, nerezových ocelí, titanu a jeho slitin, a niklu a jeho slitin.


Pro naši výrobu máme k dispozici vlastní hydraulickou čtyřválcovou zakružovačku plechů.

Zakružovačka plechu je schopna zakružit plech . Ukázka práce: Kontakt. CPOS disponuje moderním čtyřválcovým zařízením pro zakružování plechů. Zajistíme Vám stáčení plechů , tzv. Vaše požadavky napiše do níže přiloženého formuláře.


Provádíme dělení a stříhání plechů , řezání laserem, ohýbání, ohraňování či zakružování. Maximální průměr zkruženého plechu při délce . Na zakázku vyrábíme plechové profily, trapézové plechy a další produkty . Pro radiusové střešní plochy je k dispozici služba zakroužení trapézového profilu T35. Práce jsou prováděny na místě stavby a radius je srovnáván s reálnou . Zakružujeme nerezové plechy na moderní čtyřválcové zakružovačce. Skružování pod lisem.


To je jeden z nejnovějších přírůstků. Kromě výroby kompletních dílů nabízíme různé formy kooperace, zejména v podobě skružování a ohýbání plechů , ohýbání trubek, svařování, tepelného . Pro tyto účely využíváme několik ohýbacích a zakružovacích strojů: . CNC zakružovačka plechu DAVI PROMAV .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky