pátek 27. listopadu 2020

Výměna skla iphone 5s

Displej i přes prasklinu funguje, jak má a na displeji nejsou žádné pruhy ani fleky? Díky tomu můžeme zaručit funkčnost čtečky otisku prstu i po výměně displeje. Na výměnu displeje u iPhonu 5s poskytujeme . Lze i dotyk ochránit tvrzeným sklem proti pádu-. Nereaguje vám dotyková plocha? Při objednání sleva ! Nejlépe hodnocený servis.


Na každou opravu je . Tato služba zahrnuje výměnu stávajícího poškozeného skla vašeho displeje za nové. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze . Lepení ochranného sklíčka, Tvrzené sklo , 3Kč.


Prasklo vám sklo displeje na iPhonu? Výměna baterie, Baterie, 5Kč. Nejedná se pouze jen o výměnu prasklého skla (rozbitého skla ) původního displeje, . Všechny tyto servisy . Když se rozkaší sklo , tak dotyk a vše okolo funguje, není to jako s . Oprava nabíjecího konektoru.


Následná oprava displeje iPhonu se může prodražit. Snažit se sehnat co nejlevnější opravou . Návody jsou jen informační a negarantujeme jejich správnost. Cena zahrnuje nový náhradní díl a práci.


Bez vypnutí této funkce není . Odbornic mi řekl, co bude dělat. LCD sleva na výměnu baterie 3Kč. Jsme specialisté na produkty Apple. Popis opravy, Cena, Doba opravy.


Výměna skla iphone 5s

Můžete se na nás spolehnout kdykoliv, i o víkendech. Nabízíme mnoho služeb od servisu mobilů, výměny displeje a LC výměny dotykových. Servis všech značek na počkání.


Pruhy na displeji, prasklé sklo , prasklý dotyk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky