pátek 13. listopadu 2020

Výkup palet liberecký kraj

Vykupujeme použité dřevěné a plastové palety. Působíme v celém libereckém kraji. Prodáváme kvalitní a levné použité palety EUR. Pro palety si k nám můžete přijet či vám . Zabýváme se prodejem a výkupem palet. Neváhejte nás kontaktovat.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Využijte pronájem, výkup či prodej palet , europalet, čtvrtpalet, paletových ohrádek, přepravních beden, prokládek či paletových vík. Pro snadnější manipulaci si . Koupím použité dřevěné palety CP3. Výkup palet Vyškov, Brno. Kategorie: Řemeslné stav.


Podkategorie: Ostatní. Výroba, výkup a prodej přepravní dřevěné palety všech druhů, europalety, výroba paletové přířezy, dřevěné. Europalety (EUR palety ), nové eur palety , světlé, tmavé EUR p. Liberecký kraj - vyberte okres. CZECH SERVICE, Družstvo.


Společnost DERPAL LOGISTIC s. Náš obrat palet nás řadí mezi nejvýznamnější firmy, obchodující s paletami a. EUR, která leží na dálnici Dv. Výkoupíme Vaše nepotřebné PETRO palety, které jsou označené naším logem a textem WOTAN. Steré technické provedení již . Gitterboxů, dalších obalů a poskytován kompletního . Rozvoz: Rozvážíme pouze celé palety a cena dopravy není zahrnuta v ceně zboží.


Prodejna nemá skladem celý sortiment. Služby, které nabízíme, jsou nejčastěji využívány v Západočeském a Středočeském kraji , ale spolupráci se . Jindřiška Fránová – prodej palet, výkup palet , autodoprava Domažlice. Firma Palety Kafka se zabývá prodejem, výkupem a opravami standardních i EUR palet. Zajišťujeme dopravu od zákazníka. Dále dodávám bedny, podlážky a. Naše firma sídlící v Hradci Králové se zabývá prodejem, opravami a výkupem palet a europalet.


Nabízíme:- výkup palet - opravy palet- prodej palet. Poptávám výkup palet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky