úterý 10. listopadu 2020

Žiletkový ostnatý drát

Vhodný zejména pro umístění přímo na plot (nikoliv do bavoletů nad něj). Montuje se obdobně jako ostnatý drát (vypnutá v jedné rovině). Drát je na několika místech propojen sponami.


Z pedie, otevřené encyklopedie. Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání. Cena A (nad ks): 37Kč bez DPH (=45Kč s DPH).

Cena B (nad ks): 35Kč bez DPH (=42Kč s DPH). Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Concertina - Levne -pletivo.


Je vhodný nejen k zabezpečení oplocených . Povrchová úprava: pozinkování (Zn) Balení: - m - balení jde roztáhnout až na - m, . Kamerové systémy, které střeží sběrné dvory, mají především preventivní a odstrašovací roli. Alespoň to vyplývá z odpovědí ze tří míst, kde si už . Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Plot opatřený žiletkovým ostnatým drátem je velmi těžko zdolatelnou překážkou a .

CONCERTINA ø 700mm, 10m pozinkovaný Zn. V nabídce drátů ke stavbě plotu najdete napínací a vázací dráty, pozinkované, poplastované i lakované, a také žiletkový a ostnatý drát proti nepovolanému . V nabídce máme žiletkový ostnatý drát o průměru 4mm nebo 7mm. Cena 5Kč je uvedena pro variantu o průměru 4mm.


Zn nespirálový lineární 2bm - Žiletkový drát Zn nespirálový lineární 2bm Zabezpečení vašeho objektu či pozemku na prvním místě. Už od loňského podzimu vyrábím na. Jen ostnatý a žiletkový drát by při tvých cenách . Ostnatý drát a pletivo, obvyklá kvalita. Vhodný pro maximální zabezpečení pozemku ( letiště, průmyslové objekty, haly a továrny). Buďte první a napište svůj názor ! Dostupné na objednávku.


Kamery na SD – a žiletkový ostnatý drát. Robustní ostnatý drát , který sahá do délky 3m, můžete pro zvýšenou bezpečnost ovinout okolo horní části vašeho zahradního plotu. TIgRe přÍklady použiTÍ obr.


Ochranný ostnatý drát z ostrých plíšků ( žiletkový drát) znemožňuje nebo. Cena: 2Kč, Lokalita: Bruntál. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky