pondělí 3. srpna 2020

Velkoformátové obklady koupelna

Inspirace: Realizace koupelny u našeho zákazníka. Velmi snadno se udržují. Prohlédněte si nabídku velkoformátových obkladů a dlažeb do koupelen. Koupelnu sjednotí, opticky zvětší, díky menšímu množství spár působí elegantněji a jejich povrch se lépe udržuje.


Velkoformátové obklady a dlažby.

Poradíme vám s nákupem. Produkty dobře známe. Vystavujeme v prodejně. Moderní velké formáty obkladů se dají s úspěchem . V KOUPELNĚ TO ZVLÁŠŤ OCENÍTE.


Vaše koupelna tak bude působit . Luxusní velkoformátové dlaždice z mramoru i kamene.

Do prostoru obývacího pokoje, do kuchyně nebo větší koupelny , se používají dlažby na podlahu a . Jak obložit sprchový kout s pouhými dvěma kusy obkladu ? Jak zajistit obklad za kuchyňskou linkou zcela beze spár? Jak rekonstruovat koupelnu bez bourání a . Malé obklady v koupelně znamenají více spár a koupelnu opticky rozkouskují na malé části. Kdežto velké formáty obkladů a dlažeb ji opticky . Velké formáty v malé koupelně. V posledních letech jsou velkoformátové dlaždice hitem, a tak mnohé láká jejich použití i do své nevelké . Tento typ obkladů také využijete u rekonstrukce koupelny - nemusí se totiž nic bourat a odstraňovat, nový tenkostěnný obklad se připevní na . Dodají vaší koupelně neuvěřitelnou eleganci, styl a pravou italskou noblesu. Pak je pro vás série RICHMOND jako dělaná.


Který dekor se vám líbí víc? Imitace tapety nebo 3D efekt? Bílé velkoformátové obklady připomínající mramor ULTRA. Přijďte si prohlédnout koupelny v našich prodejnách!

Zastavte se pro katalog nebo . Koupelna tak nebude rozčleněna a rozkouskována častými spárami. Proč koupelna od nás? Levné dlažby a obklady do koupelny a do kuchyně - velký výběr naleznete online na BauMax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky