čtvrtek 6. srpna 2020

Zadní náprava peugeot 306

Zadní náprava peugeot 306

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zadní náprava peugeot 306. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Repase zadní nápravy Peugeot 3není tak obvyklá jako u ostaních modelů Peugeot. Není to však nic neobvyklého stejně jako u ostatních modelů. Renovace zadní nápravy Peugeot 3Automobil byl vyráběn v několika verzích: a 5dveřový hatchback, sedan, kombi a kabriolet.


Konstrukce vozu je často . Zadná náprava Peugeot 306. Nabídka zadní nápravy pro peugeot 306. Prodám zadní nápravu na Peugeot 3, Citroen Xsara. Verze na kotouče s ABS, náprava je ve velice dobrém stavu, vyzkoušena, ihned k montáži.


Předmětem této dražby je zadní náprava PEUGEOT 306. Nápravy jsou po kompletní renovaci, která zahrnuje: - instalaci nových. Od počátku se specializujeme na renovaci a repasi zadních náprav vozů.


Podvozek vozidla se skládá z přední a zadní nápravy , odpružení (tlumiče), . Zdravim, vrže mi zadní náprava na Pegeotu 3a musím ji vyměnit. Nevíte někdo, jestli by tam pasovala náprava z combi? Měl bych takový dotaz,který zde už určitě musel vyznět. Autodíly pro PEUGEOT 3Break (7E, N N5) 1. Občas slyším zavrzání ze zadní nápravy po přejetí nerovností-větších nerovností! Jako jeden z mála vozů měla samoříditelnou zadní nápravu - nemá . Montovací strana: zadní náprava.


Hmotnost ( v kg ): 3kg. Typ ulozeni: Pryžokovové ložisko. Konzola, tělo nápravy MONROE . Hledáte 3naprava peugeot zadni ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Prohlédněte si alba na téma – náprava - Peugeot 3GO zadní nápravy a torzních tyčí. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý . Specializujeme se na opravy a renovace zadních náprav automobilů Peugeot , Citroen a Renault již. Precízne renovácie a kvalitné komponenty spolu s modernou technológiou zaručujú, že naša repasovaná zadná náprava Peugeot 3hatchback je rovnako . Při renovaci zadní nápravy se vyměňují čepy, ložiska a opravuje se uložení ložisek na . Info o znace: NTY japan - jedna z největších firem na světě, která své výrobky . ATE Sada vodicích pouzder, brzdový třmen: zadní náprava , přední osa.


Pro verze s bubnovými brzdami průměr 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky