úterý 9. března 2021

Zimní ochrana čelního skla

Dobry den,zakoupila jsem podle upoutavky na fb plachtu na predni sklo ,dost vypadajici vyborne a ucelne. Bohuzel co mi prislo . Zmáčená plachta se přilepila na rozbité čelní sklo. Volá mě k sobě, Hecku,“ . Clona na přední okno s vrstvou hliníku, zesílené provedení, s celkovou tloušťkou mm, zajišťuje vyšší odolnost vůči poškození.


Plachta na motocykl 246cmx105cmx127cm. Cena s DPH 1€ Skladem Koupit. Fixed FIXED FIXMmagnetický držák pro mobilní telefony na čelní sklo. Držák na mobil FIXED FIXH-FIXM3. Lichoběžníkový praktický tvar clony o velikosti 180cm x cm.


Vhodná pro dodávky a větší vozy. Zimní ochranná plachta na auto určená na zakrytí předního a bočních skel. V zimě zabrání vzniku námrazy čelního skla stojícího . Compass clona na čelní sklo FROST.


Clona proti mrazu chrání čelní sklo před námrazou, sněhem a ledem. Clona je zhotovena z pevného materiálu, který je na. Praktický kryt chránící čelní sklo zaparkovaného auta od usazování námrazy a ledu. Rozměry: výška - 85 . Tato praktická plachta na čelní sklo auta potěší každého řidiče. Strany plachty jsou vybaveny magnety, takže plachta dobře drží.


Ochranná plachta na čelní sklo FINA No. S gumovými přísavkami. Zimní plachta na auto na zakrytí předního a bočních skel, Zimní plachta na auto z materiálu PEVA.


V létě clony chrání interiér před přímým slunečním zářením. Sluneční clona na čelní sklo automobilu. Zpomaluje se proces blednutí interiéru a . Tak si nejsem docela jistý, jestli nemám čelní sklo přeci jen o něco větší než 3x9x1cm. Není tohle určeno spíš.


Elegantním řešením je také plachta , kterou zachytíte pod stěračem a zavřete do dveří. Pokud se chcete ranní pětiminutovce se škrabkou v ruce vyhnout, můžete dát na přední sklo pod stěrače přes noc plachtu, fólii nebo i kus látky. Je vyrobena z voděodolného materiálu, který toho hodně . Magnetická plachta na čelní sklo auta a poštovné ZDARMA! Akční nabídka od PoštovnéZDARMA.


Vyrobený z vysoce odolné polyesterové tkaniny, chrání čelní sklo vašeho vozidla proti omrznutí a usazováním sněhu a ledu. Kč - PoštovnéZDARMA. Nezaujala vás žádná sleva? Najděte si slevu přesně podle . MAN TGX jedoucí směrem na Letovice, vletěla nezajištěná plachta na přední části protijedoucího vozu a tímto nárazem poškodila čelní sklo.


S inteligentním krytem na přední sklo ušetříte čas, který byste strávili odstraňováním ledu ze skel, a peníze, které byste utratili při vytápění auta. Tato plachta je šikovný pomocník pro Váš vůz. Obsah balení: 1ks plachty. Specifikace produktu:.


Prší, sněží nebo mrzne? Díky ochranné plachtě na přední sklo se můžete rozloučit s otravným . MAMMOOTH Protimrznoucí pokrývka na čelní sklo - malá. Materiál: netkaná polypropylenová textilie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky