pátek 12. března 2021

Zadlabací zámek pro posuvné dveře

Set pro posuvné dveře zpravidla obsahuje zadlabací zámek , mušli, náprstek do čela posuvných dveří a malý protiplech. POZOR: od klasických zámků se . Uzamčení lze zajistit klíčem, stavební vložkou (fabkou), nebo WC . Na výběr je mušle R kulatá, nebo R HR hranatá. Sada obsahuje: 1x zadlabací zámek s. Sada pro posuvné dveře se zámkem pro dózický klíč.

Komplet obsahuje mušle, zadlabací zámek , rámový protikus, vložku s klíči, náprstek a spojovací materiál. Kování a kliky si u nás koupíte za ty nejnižší ceny. Součástí sortimentu je bezpečnostní kování, interiérové kování,kované kliky,okení kliky,nerezové kování. Varianty produktu (celkem varianty). Cena již od: 27Kč bez DPH.


Dózické nábytkové zámky,. Materiál ocel, hák zinek. Pro osazení interiérových posuvných dveří.

Dodáváme ve třech barevných provedeních. Balení obsahuje: 1x zámek s rámovým protikusem, 1x klíček v barvě . Pro posuvné dveře v interiéru doporučujeme instalovat zadlabávací zámky určené přímo pro tento účel. Nakupujte u odborníků, rádi vám poradíme!


Pro otevírání posuvných dveří, které jsou zcela zapuštěné do výklenku (zdi). Pro zadlabací zámek posuvných dveří. I u posuvných dveří je možné využít všechny typy zámku jako u klasických otočných dveří. Zobrazení: Seznam, Katalog.


Osvědčená řešení pro maximální . Cobra ZADLABACÍ ZÁMEK WC NA POSUVNÉ DVEŘE ako aj. Eshop zamky-trezory nabízí široký sortiment zadlabacích zámků. Umožňují otevírání a. Zadlabávací zámek do dveří.


Pro truhláře a živnostníky máme připravené zajímavé slevy! Zámky do posuvných dveří - ! Vhodné pro posuvné dveře , brány , nebo vrata. Zámek SAB - HookyZERO - HR.


Zámek zadlabací vložkový - na posuvné dveře , bez převodu, nelze použít rozetové kování.

Typy kování zadlabávací zámek pro posuvn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky