úterý 16. června 2020

Větrací mřížka s rámečkem

Materiál: Plast ASA s vysokou odolností vůči UV záření. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné . Původní cena: 22Kč. Mřížka je vyrobena z plastu ASA s . HACO VM 150x2U větrací mřížka 149x189mm, s rámečkem, uzavíratelná, bílá. Obsahuje síťovinu proti mušíně.


Zobrazení: Řadit dle. Větrací mřížka použitelná v exteriéru i interiéru. Použitelná v exteriéru i interiéru. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Nerezová ventilační mřížka s rámečkem a síťkou o rozměrech 150x1mm. Dostupnost: běžně skladem. Kód zboží: VM 150×2B. Popis: Balení obsahuje vruty i hmoždinky. Kombinovaná mřížka s rámečkem pro kombinaci . Na zadní straně síťovina proti mušině.


UV stabilní materiál ASA umožňuje použít větrací mřížku uvnitř i venku ( nedochází ke žloutnutí výrobku). Nové větrací mřížky X-GRILLE Basic s mírně zkoseným rámečkem v sobě slučují funkčnost i. Mírně zkosený okraj rámečku , který téměř splývá s povrchem,. Kovová mřížka s rámečkem 300x1mm pro vzduchotechnický systém Dalap Flexitech. Díky této mřížce můžete stylově zakončit vyústění kovového konektoru. Balík Do ruky ‎: ‎Dodáme do 30.


GEIS CZ ‎: ‎Dodáme do 28. Instalace: rámeček zazdít (zasádrovat), vystřihnout kříž, mřížku přišroubovat do půlměsíců v rámečku (umožňují natočení mřížky ), plastové krytky na vruty. Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat.


Můžete se podívat na podobné . HACO větrací mřížka s rámečkem uzavíratelná 15x15cm, hnědá. Název: Nerezová větrací mřížka s rámečkem a síťovinou 150x150. Instalace: Rámeček zapracovat do stavebního otvoru, mřížku instalovat zatlačením do rámečku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky