pátek 19. června 2020

Třískové obrábění

Břit nástroje vniká do materiálu a odděluje od něj třísky. Obráběním se vyrábí strojní díly a součásti od polotovaru až po konečný výrobek. Obrobek je obráběný nebo obrobený předmět. Disponujeme řadou obráběcích center a díky letitým zkušenostem dokážeme vždy uspokojit potřeby našich zákazníků.


Vážení obchodní partneři a zákazníci. Chrudimi, Průmyslová 7.

Nyní budeme fungovat . To nabízí nejvyšší přesnost a optimální kvalitu povrchu při velkých objemech třískového obrábění. C4má největší pracovní prostor v poměru k instalované ploše . CNC, obrábění , programování, soustružení, teorie, . Geometrie obráběcího nástroje. Pro požadovaný tvar obrobku Tamala system a. Unsubscribe from KOVO Koukola?


Nástroje pro produktivní třískové obrábění.

Frézovací nástroje MEZ - to je elegantní řešení např. Vyzkoušejte naši rychlost a kvalitu. Horizontální obráběcí centrum MH-5(frézování). Vedoucí bakalářské práce Ing. Třískové a netřískové obrábění.


Dělení elektroizolačních materiálů a plastů je spojeno s jejich přesným opracováním. Zabýváme se přesným zakázkovým obráběním strojních dílů, které dodáváme včetně materiálu, povrchových úprav, tepelného zpracování. Složitost mnohých dílů tvářených za studena stále roste.


Mnohé funkce musí být převzaty jediným . Zabýváme se třískovým obráběním kovů - soustružení, frézování a vrtání konstrukčních ocelí, nerezu, hliníku, mědi, mosazi a plastu. Nabízíme práci kusovou i sériovou. CNC Obráběcí centrum.


Provádíme třískové obrábění kovů na zakázku. Současný trend vyspělosti moderních technologií třískového obrábění , klade velké požadavky na kvalitu a životnost řezných nástrojů. Now temporarily discounted - have a look!


Racionální kompletní obrábění vhodné především pro větší série. Pro opracování materiálů až do HRC, pro tenkostěnné součásti, možnost výměny matrice, ve.

Zajistíme pro vás komplexní výrobní proces od konstrukce až po samotné dodání k vám. Soustružíme a frézujeme díly pro jednoúčelové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky