středa 24. června 2020

Tesané trámy prodej

Nabízím k prodeji cca kusů tesaných trámů rozmerů 10xaž 20x. Na rekonstrukci historické budovy koupím staré ručně tesané trámy. Prodej tesaných trámů. Trámy ručně opracované tesařskými mistry starých časů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů staré tramy.


Nebo zadejte inzerát zdarma a. Inzerát byl odebran z . Pro tesané trámy je vhodné dřevo z takzvané zimní těžby - vegetačního klidu dřevin. Po důkladném výběru kulatiny se na čelo řezu obkreslí dle . Výkup, zpracování a prodej starého stavebního dřeva. Zpracováváme ročně přes 2. Vykupujeme zejména ručně tesané dřevěné trámy z měkkého i tvrdého dřeva. Působíme nejen v pardubickém kraji, ale po celé ČR.


Tesaná obkladová prkna. Staré katrované, tesané trámy a krokve. Výkup starých dřevěných trámů a prken. Vykoupíme staré tesané a řezané trámy ,podlahová prkna,fošny.


Dobrý den, prodám staré tesané trámy viz foto (na prodej jsou i řezané sloupky a kleštiny). Mezi tesanými trámy jsou vaznice dlouhé cca m. Dřevo, trámy , prkna v okrese Ostrava - Poruba. PEJCHAR- tesané trámy 17.


Typ nabídky: prodej. Rozměry trámů jsou od 10. D obklady, originál ručně tesané trámy - smrk, dub a další sortiment. VÝKUP STARÝCH TRÁMŮZabýváme se výkupem starých dřevěných trámů ze. Naše společnost vykupuje staré dřevo, jako jsou tesané trámy , krovy, . Ručně tesané staré trámy 4ks.


Výroba ručně tesaných dřevěných trámů dle původních technologií starých. Stáří není nejdůležitější podmínkou výkupu, ale . Výkupujeme a prodáváme starého dřeva, tesané trámy , podlahová, stropní a . Trámy jsou složené, různých průřezů a délek,. Mal by som záujem o staré tesané hranoly,humná možná výmen. Predám drevené trámy , hranoly aj gulatinu.


Prkna jsou očištěná, od-hřebíkovaná, suchá v dobrém stavu. Naše firma vykupuje staré dřevo tesané trámy převážně z měkkého dřeva , ale. Dřevo - prodej masivního materiálu. Uvedená cena je za kus.


Podmínky prodeje tohoto uživatele. Zaměřujeme se na dovoz, prodej a servis osobních a užitkových automobilů. K prodeji je připraveno ks trámů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky