úterý 26. května 2020

Zahradní kolečko plastové

Moderní kolečko z moderních materiálů, tak to je zahradní kolečko GMaxi 150. Unikátní konstrukce ulehčí práci a sníží . Určení: transportní technika Plastový vozík s objemem 1l. Náhradní kola na stavební.


Nafukovací kolo neposkakuje, neboří se do měkké půdy a je . Korba je vyrobena z odolného plastu , kolečko si tak i přes svou velikost zachovává nižší hmotnost.

Na stavební kolečko zakoupené v HORNBACHu máme náhradní díly: náhradní korba, sada pro výměnu kolečka. Materiál korby: Plast. Zahradní kolečka bývají . Stavební kolečko s plastovou korbou 1l. Dětské zahradní plastové kolečko Bosch pro malého zahradníka. Hračka je podobná skutečnému zahradnímu nářadí BOSCH.


Kolečko je určené k převážení. Mohou teď pomáhat rodičům s úpravou záhonků na zahradě a to se svým vlastním nářadím.

Korby jsou z velice kvalitního plastu. Objem korb v nabídce od 80 . Kvalitní dětské zahradní kolečko s plastovou korbou - zesílený okraj. Parametry: - celkové rozměry cca 1x.


Konkrétní barvu či variantu této hračky bohužel není možné . Děti vám mohou na zahradě pomáhat se svým vlastním nářadím. Od 3Kč obchody . Kategorie: Sekačky, kolečka a vozíky. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zahradní kolečko. Hradci Králové ZAVŘENO.


Těšit se na vás budeme zase 2. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Dostupnost zboží: dny.


Vaše cena: 1Kč včetně DPH. Původní cena: 2Kč.

Skladem, do 2-dnů více jak ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky