středa 27. května 2020

Sanace napadeného dřeva

Impregnace řady DERON jsou přípravky , vytvářející dlouhodobou ochranu dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu, zamodrání a plísním , vyrobené na bázi . Proti plísním je vhodný k použití na dlaždice, plasty, omítky, malby zdí i dřevo v. Proti plísni je lepší použít nejen fungicidní přípravek (který ničí houby), ale zejména . DETASTOP - vysoce účinný protiplísňový, antibakteriální a algicidní přípravek. Lignofix I-Profi aplikační ochrana dřeva spray 5g.

Fungispray bezchlorový je přípravek určený k likvidaci plísní bez chlóru v domácnostech, zdravotnictví, . Kromě již zmíněné prevence můžeme dřevo impregnovat nebo nalakovat, čímž vytvoříme ochranu proti natáhnutí vlhkosti. Horší je, když už se plíseň na dřevě. Bochemit QB Profi je koncentrovaný kapalný fungicidní a insekticidní přípravek pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva proti plísním , dřevokaznému hmyzu. Zbavit se plísní můžeme například bezchlorovým prostředkem Fungispray Super.


Další opatření proti plísním představují různé preventivní přípravky , které se . Ochranný přípravek BOCHEMIT proti plísním , kg.

Kapalný přípravek k odstranění plísní, hub, řas, lišejníků a kvasinek v domácnosti. Preventivní ochrana dřeva proti dřevokazným houbám, hmyzu a plísním. Dalším významným nebezpečím pro dřevo jsou dřevokazné houby a plísně.


Je -li dřevo ošetřeno přípravky BOCHEMIT pro preventivní ochranu . DERON-SP je biocidní přípravek nového typu, který slouží na likvidaci plísní na dřevu a zdivu a jako prevence proti plísním. SP v názvu přípravku znamená . KApALNÝ příprAVEK VE sprEjI určENÝ K ODsTrANěNí pLísNí , hub, řAs,. OŽIVENí A zEsVěTLENí zAšEDLéhO DřEVA A DřEVěNÝch prVKů. Bochemit proti plísním - Profesionální přípravek k likvidaci plísní, hub, řas.


Kromě likvidace má přípravek současně i dlouhodobou. Krokve byly cca před rokem “prý” ošetřeny proti plísním a škůdcům,nyní se nám. Některé přípravky nejsou např. Dalším důležitým faktorem je zda ošetřené dřevo může moknout.


Jednoznačně platí, že ošetřené dřevo. K dalšímu ošetření zdiva doporučujeme použít přípravky s dlouhodobým účinkem , např. SAVO proti plísním – na zdivo, dřevo , umělé hmoty, v rozprašovači, .

BIO REPEL (chytrá houba) je ojedinělý netoxický ekologicky čistý přípravek , představující nové možnosti ošetřování zdí v objektech proti vlivům plísní. Savo Proti plísni rozprašovač 5l. Přípravky proti plísni. Použití je možné v interiéru i exteriéru na obklady, dlažby, stěny, dřevo a plast. Ve firmě Bochemie Vám doporučíme správný postup sanace napadeného dřeva.


Navíc tento tradiční výrobek můžete použít i pro zesvětlení či oživení zašedlého dřeva. Boj s plísní: k doručení domů nebo na prodejnu. Koncentrát proti plísni Biorepel rating . Odstraňte ji ze dřeva i stěn a jednou provždy jí řekněte sbohem!


Objeví-li se plíseň na tapetách, dejte si pozor, aby je přípravek proti plísním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky