čtvrtek 28. května 2020

Sika epoxidový nátěr

Celkový obsah pevných částic, podle testovací metody Deutsche Bauchemie”. Barevný ochranný nátěr na bázi vodní disperze epoxidové pryskyřice. Nízký obsah rozpouštědel dle Protective Coatings Directive . Penetrace a impregnace na bázi vodní disperze epoxidové pryskyřice.


Nátěr na beton a cementové potěry s normálním až středně . Barevný epoxidový nátěr - 2komponentní - barevný nátěr na vodní bázi epoxidové pryskyřice. Cena za kg: 32- Kč. Epoxidové penetrační nátěry Sika CZ, s. Nízkoviskózní univerzální plnivo a svrchní nátěr se sníženým žloutnutím na bázi epoxid. Barevný strukturovaný nátěr aplikovaný pomocí válečku na beton a cementové podklady, pro běžné až středně. Realizujeme stěrky a nátěry podlah u rodinných domů, hal, bazénů a ČOV (čistírny odpadních vod), materiály BASF, SIKA , . Penetrační nátěr a bariéra proti vlhkosti pro lepení dřevěných.


Vodou ředitelný barevný nátěr na minerální podklady na bázi epoxid. EPOXIDOVÝ KRYCÍ NÁTĚR NA OCEL A BETON. Sika Permacor 1TW je epoxidový nátěr pro použití v oblasti zásobování pitnou vodou, se 1 obsahem pevných látek.


Technická data ochranného nátěru. Dvoukomponentní barevný podlahový nátěr na vodní bázi epoxidové pryskyřice. Odstranění mastnot a nerovností frézováním a broušením, vyrovnávka betonové podlahy plastmaltou, stěrkování . Zákazníci, kteří si tento výrobek koupili, zakoupili následující kombinaci položek. POUŽITÍ - barevný, epoxidový podlahový nátěr na . Sikafloor Garage je matný, vodou riediteľný farebný epoxidový náter do garáže na minerálne. Ochranné nátěry pro stěny a stropy.


SYSTÉMY SIKA PRO POTRAVINÁŘSKÉ PROVOZYObjekty pro výrobu a balení potravin a nápojů vyžadují citlivě zvolená řešení. Vhodný ako hladký náter aj ako pečatné vrstva. Vysoko sušinový epoxidový náter na oceľ a betón. Jedná se o dvousložkový epoxidový nátěr bez rozpouštědel s vysokou.


Sika Sikafloor-1(30kg) epoxidová pryskyřice (penetrace). Sika Primer 3N 1l aktivační nátěr pod tmely Sikaflex. Impregnace a nátěr na betonové plochy. ZTV-ING, část sekce 1. SIKA PENETRACE Sikafloor 1- kg penetrační nátěr , malta a potěr pro beton ! Akce do vyprodání zásob !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky