úterý 1. června 2021

Zimní softshell potisk

Zimní softshell potisk

Potištěný softshell zimní s. Softshell zimní s fleecem. Moc krásně se z něj šije. Zimní softshell s digitálním potiskem je. V pár potiscích nabízíme tenký pružný polyester na náplety a další doplňky - najdete. Vnitřní část softshell materiálu tvoří příjemná fleecová vrstva (fleece antipeeling) uchovávající teplo a efektivně transportující vlhkost ven.


Vnější vrstva softshellu je. Vybrali jste si vzor? První krok k objednávce tedy máte za sebou. Teď můžete přistoupit k výběru vhodné látky k jeho natištění.


Vzorovaný softshell skladem odesíláme ihned ? Látka je potisknuta hvězdami, ty se však objeví jen za mokra, v suchu je látka jednobarevná. Látka softshell - Micro fleece membrána - Strašidýlka černá na růžovéŠíře: 1cmMateriál:líc: PES, SPANDEXrub: . SOFTSHELL POTIŠTĚNÝ ZIMNÍ SOFTSHELL ŽIRAFY A OPIČKY . V kraji se mohou objevovat nedotisky. Více informací najdete na následující web adrese.


Zimní softshell potisk

Reklamní bundy s vlastním potiskem (reflexní prvky). Složení materiálu: Třívrstvý materiál s membránou MICROSIDE s potiskem ( hladký povrch). Kvalitní softshell s potiskem vhodný pro oděvní tvorbu bez hranic. Stav dodání: - dní. Kč 19Kč Cena bez DPH: 13Kč.


Kanceláře a prodejna v ulici Jemnická bude v pátek 13. Děkujeme Vám za pochopení. Dámské pracovní kalhoty YOWIE z moderní kolekce pracovních oděvů v barevném provedení s elegantním potiskem. Velmi pohodlný materiál zajistí komfort. Dívčí softshellová bunda - v. Krásná malinová bunda, s potiskem srdíček, kapsy také do tvaru sr.


Zimní softshell potisk

Kamarádka prodává krásný zimní kožíšek (velmi teplý). Na jednoduchou variantu čepice bez oušek je za mě tenle motiv naprosto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky