pondělí 15. února 2021

Zakružování kuželů

Nabízíme Vám zakružování plechů pomocí CNC hydraulického zakružovacího stroje italského výrobce Davi Promau MCB. Možnost zakružování kuželů , ano . Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Při výrobě kuželů se parametry snižují v závislosti na výšce kužele , malého průměru da strmosti kužele. Příklady parametrů zakružování jsou v níže uvedených . Síla materiálu u kuželů je omezena do tloušťky 10mm. Na závěr se trubky nařežou na požadovanou délku.


Takto vyrábíme různé trouby, kuželové výrobky, očka na drátech atd. Jsme vybavení tvářecími stroji se čtyřmi a třemi pracovními válci pro zakružování plechů a různých profilových materiálů do válců, oválů a kuželů. Snadnější zakružování kuželů než na 3-válcovém stroji.


Postranní válce s hydraulickým pohonem zvedání. Velmi přesné zavádění a zaúhlování plechu. Dvě rychlosti zakružování. Ve standardním provedení také kalené válce a příslušenství na zakružování kuželů. Zařízení pro zakružování kuželů.


Indukčně kalené válce. Ocelový rám stroje (St- 52). Horní válec je otevíratelný do strany pro snadné vyjmutí materiálu. Návod k obsluze - Elektrická zakružovačka plechu. Normální zakružování po zakružování kuželů.


Bezpečnostní STOP tlačítko. RUČNÍ ZAKRUŽOVAČKA PLECHU METALLKRAFT RBM 610-8. Přestavitelný zadní válec pro zakružování kuželů. Mobilní ovládací panel. Výkon motoru zakružování, kW, 4. Vnější rozměry: délka, šířka.


S určitou hladkostí a snadností, je velký, silný ocelový plech ohnut do silnostěnného kužele nebo válce. Kersten Europe se specializuje na výrobu . Motorové přestavování zadního válce. Manuální zakružování. Na spodním a zadním válci jsou drážky pro zakružování drátů.


Zakružování válcovaných profilů a plechů max. Pohon válců pomocí ruční kliky a převodového . Digitální displej obou bočních válců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky