úterý 15. prosince 2020

Zahradní kolečko heureka

Z 2pryžový doraz kufru do bočního nosiče PL. Dovážíme a prodáváme helmy (přilby) na motorku, motokufry, brašny na moto, padací rámy, plexiskla atd. ORIGINÁL výrobce ACI.


Prodej náhradních automobilových dílů. Neváhejte se na nás obrátit. Tento pryžový doraz je určen pro horní koš vaší myčky nádobí. Nastavitelný pryžový doraz Orig.


Samolepící elastický pryžový doraz. Silikonová pryž, Shore A, RMS-321. Pryžový doraz s úchytem. A” (mm), Ø otvoru (mm), Pro tloušťka stěny (mm), Barva.


Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Hledání dle typu vozidla: . PRYŽOVÝ DORAZ PÁTÝCH DVEŘÍ - nd-skoda-volkswagen. Rozměry 200x55mm, výška 60mm, rozteč otvorů pro šrouby 86mm.


Directly from the shop, good . Uzavíráníjednokřídlých dveří se. Omlouváme se, ale zboží nebylo nalezeno. Nechtěli jste hledat: prurientchlípný, lascivní. B3bIB3_IzLWnZGWnwxaIHd5d.


Chcete zakoupit naše produkty? Montuje se na koncový díl profilů saní. Zabraňuje prudkým nárazům při zastavování saní. SOR pro vzduchovou vlnovcovou pružinu SOR přední.


Vyrábíme gumové dorazy pro tlumení nárazu kamiónů při couvání k nákladové rampě. Doraz kyvné vidlice sajdy Velorex 56 5a 562. Již téměř 1let vlastní rodina Bilstein a Sickermann společnost, která je v oblasti automobilových náhradních dílů leaderem na světovém trhu. D - vnější průměr, mm. Originální náhradní díly a příslušenství For Ford Lifestyle Collection, oleje a údržba, mapy navigace Ford.


Gumové dorazy lze použít jako dorazy dveří s možností připevnění do podlahy nebo na zeď či jako řešení dorazu pro posuvná vrata a dveře. Dále je lze využít jako . Všeobecné informácieVšeobecné informácie. Materiál: pružná časť - guma kovová časť - ST37.


Tvrdosť pružnej časti: Shore -A . Náhradní díl pro traktory ZETOR. V předních rozích víka jsou otvory, do kterých se šroubují pryžové dorazy ovlivňující výškové slícování víka vpředu. Gumový doraz S2 S2 Jawetta - 1ks. Tyto dorazy se opírají o podložky přilepené .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky