pondělí 13. července 2020

Vteřinové lepidlo

Sněhově bílá mramorová drť ze slavného carrarského. Terakotová drť , cihlově červená. Okrasný štrk Latte Macchiato mm - 32 . LED hřbitovní svíčka - červený plamen.


Kámen - Okrasná drť na zkrášlení zahra skalek, hrobů. Okrasná kamenná drť na zahradu, do interiéru i hroby - růžová, bílá, zelená,. Vhodná k dekoraci zahrad jezírek, do truhlíku a též vhodná i na hroby. Akvarijní kamenná drť černá-bílá-modrá 2kg PREVENTIVE CARE. Drobná kamenná drť je vhodná k obsypu fasád domů, pro vysypání cest nebo.


Písek barvený na hroby červený 25kg. Mramorová drť bílá 4-mm 25kg. Vápencová drť růžová tmavá 4-8mm kg.


Vteřinové lepidlo

Produkty › Okrasné kameny › kamenná drť › okrasné kamínky na hroby. Drť Ambrogio - cihlově červená. Využití : v zahradní architektuře, na vysypávání ploch. Výhody : drcené italské barevné . Kamenná drť KŮRA, okrasné kameny. Barevná kamenná ozdobná drť červená , balení kg.


Drť Terrakotta 8-mm kg. Drť mramor Verona červená 9-12mm 25kg. Namísto toho jsem přepnul vizír z infra červené do ultra fialové.


Vteřinové lepidlo

Přírodní červená drť , okrasné kameny pro dům, zahradu a dekoraci. Originální španělská drť. Při koupi celého big bagu bude konečná cena upřesněna po . Cihelná drť (antuka) 2-4mm, balení 34kg.


Dekorační kámen Granit červený drť 8-mm slouží zejména jako dekorace v zahradě při úpravě záhonů, skalek, jezírek, vysypávání chodníků, úpravě hrobů. Drť vhodná v interiérech i exteriérech. Slouží výborně jako dekorace do květináčů , na skalky, zahrady, hroby. V poslední době je stále oblíbenější úprava hrobů za pomoci zakrslých dřevin.


Vteřinové lepidlo

Rovněž dříve oblíbená cihlová drť a podobné materiály jsou na ústupu. Mulčovací láva hnědá Čedičová drť a štěrk v černé a mm Břidlicové destičky. Obec Šumiac, Kameňolom Červená Skala spol. Výroba - jedno, dvoj a trojhroby, pomníky, urnové hroby , urny, hláviky, lavičky a prekrytia. Farba kameňa – do červena Prírodný nefarbený kameň z Talianska.


Stará Červená Voda, Nová Červená Voda 125. Dlaždice, Cihla, Červená , Zastřešení. Hřbitov, Hrob , Označené Jako Neplatné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky