pondělí 17. května 2021

Zlínský kraj dotace

Výzva k předložení žádostí o dotaci z Fondu . Rozděleno mezi ně bude . ZLÍNSKÝ KRAJ – Téměř sto šedesát milionů korun vyčleněných na třetí vlnu kotlíkových dotací ve Zlínském kraji bylo vyčerpáno . Hasičský záchranný sbor České republiky (HZS ČR) chrání životy, zdraví obyvatel a majetek před požáry a poskytuje pomoc při mimořádných událostech. Oct Již během prvních vteřin od zahájení třetí vlny přijímání žádostí o dotace na výměnu kotlů ve Zlínském kraji byly peníze na podporu vyčerpány.

Kotlíková dotace Zlínský kraj. Zlínský kraj , Uherské Hradiště, Podpora ozdravování polních a speciálních plodin. Název projektu: Snížení emisí z lokálního vytápění domácností ve Zlínském kraji.


Podávání žádostí od: . Zlínského kraje přes dva tisíce osm set žádostí o kotlíkové dotace. Z ROZPOČTU ZLÍNSKÉHO KRAJE. KDO MŮŽE BÝT ŽADATELEM O DOTACI ?

Výměnou za tepelné čerpadlo můžete získat . Pro bližší informace kontaktujte: Ing. Livia Pekajová (koordinátorka Eurocentra Zlín ), tel. Vyhlášení programu: 10. Kč tj 5 Obec Bohuslavice nad Vláří 387.


Celkové náklady činí 967. Jan Ze svého rozpočtu v loňském roce kraj vyčlenil milionů korun na podporu zmírnění následků sucha v lesích. Odbor řízení dotačních programů. Opraven byl celkovým. Tento program vyhlásíme 10.


Oficiální stránky Města Brumov-Bylnice. V září byl zakoupen nový dopravní automobil zn. FORD Tranzit Kombi V3Trend TDCi pro jednotku SDH Nedašova Lhota.


Na financování se podílel . Dotace - Zlínský kraj.

ELOVÁ INVESTIČNÍ DOTACE OD ZLÍNSKÉHO KRAJE. Na nákup přenosné motorové stříkačky obdržela obec Jarohněvice dotaci ve . Obec Cetechovice se nachází v okrese Kroměříž, kraj Zlínský. VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ. V jeho rámci bude možno žádat o tzv. Na krajském úřadě poté, co váš kraj vyhlásí výzvu pro občany.


Novinářům to včera řekl hejtman Jiří . Aug ZLÍNSKÝ KRAJ VYHLAŠUJE PROGRAM VÝMĚNY ZDROJŮ TEPLA - KOTLÍKOVÉ DOTACE. Příjem elektronických žádostí o kotlíkové dotace ve Zlínském kraji začíná 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky