pondělí 19. dubna 2021

Zakružování jeklů

K dispozici máme výkonnou zakružovačku, kterou jsem schopni zakružovat ocelové jekly v závislosti na rozměrech a tloušťce profilu. Hlavní (prostřední) rolna zajede do materiálu a za odvalování rolen je nerezový jekl ohýbán na požadovaný rozměr. Provádíme také zakružování čtvercové plné. Nabízíme strojní zakružování a ohýbání profilů a trubek pro výrobu přístřešků, nábytku nebo velkých profilů a konstrukcí. Využíváme k tomu tříválcovou CNC . Zakružení trubek a profilů ohyb.


Disponujeme nástroji pro zakružení kruhového . Ohýbání a zkružování trubek a profilů. Dle požadavků zákazníka na vzhled ohybu, ohýbáme s trnem nebo bez trnu s min. Nabízíme NC a CNC ohýbání trubek a profilů, CNC zakružování trubek a profilů. Výroba výfuků potrubí. Nechte si ohnout trubky od profesionálů.


Pro CNC ohýbání a zakružování trubek a profilů používáme CNC ohýbací stroj trubek RASI S80. Vs křivkovým ohýbáním UNI 80. Jedná se o plně automatický.


Prvotřídní zakružení. Nejvyšší kvalita povrchu zakružených ocelových profilů při vysokých požadavcích na stupeň přeměny. Mam obavu, ze to bez nejakeho draheho lisovaciho pripravku v takove presnosti neudela nikdo. Ono neni snadne uplne presne naohybat trubky, jekly to je . Potřebujete ohnout profil, zakružit jekl nebo vytvořit ohyb z tyčí a trubek? Možná je pro vás vaše současná technologie ohýbání složitá, . Vedle toho se zabýváme také typovým ohýbáním jeklů.


Moderní technologie . Sháníte ohýbání trubek a profilů či výrobu výfuků? Jste z Brna, Českých Budějovic či Ústí nad Labem? Oslovte RONELT Zlín, nabízíme CNC ohýbání a . Bezdeformacni_ohybani. Hydraulické zakružovačky profilů APK a APK 121. U dodávek surových oblouků ze standardních i systémových profilů je dodací lhůta zakružování do týdnů od dodání materiálu.


Dodací lhůta kruhových fixních. Vlastníme tří i čtyř válcové zakružovačky pro skružování plechů do kruhů, ale i různých oblých tvarů. Při zakružování trubek a kulatin používáme výhradně silonové kladky, . Vhodné pro CNC řízení. Profil je vkládán horizontálně.


Nejjednodušší stroj pro zakružování profilů, vhodný i pro nezkušenou obsluhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky